Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σκόραρε η Εθνική στην Αμερική και έδωσε “Χ”αρά στους ομογενείς

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης άνοιξε το σκορ στο φιλικό της Εθνικής με το Εκουαδόρ και έσπασε την παράδοση που είχε δημιουργήσει η Ελλάδα στο Μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ. Το τελικό 1-1 διατήρησε το αήττητο σερί του Φερνάντο Σάντος.

Οι χιλιάδες ομογενείς που βρέθηκαν στις εξέδρες ήταν το μεγάλο κέρδος της Εθνικής ομάδας που παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στο Εκουαδόρ και μάλλον ικανοποιημένη έμεινε με το 1-1.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού στο 16ο λεπτό και ενώ δεν είχε απειλήσει σε άλλη περίπτωση, ευτύχισε να σκοράρει με κεφαλιά του Τζιόλη μετά από φάουλ του Φωτάκη.

Ο Μήτρογλου στις αρχές του δεύτερου μέρους με όμορφη ατομική ενέργεια λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όμως ο Ισημερινός ήταν αυτός που σκόραρε. Στοι 58΄ με ωραία σέντρα του Μέντεζ και κεφαλιά του Ερασο.

Στο 88′ ο Σωτήρης Νίνης έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Εκουαδόρ από πλεονεκτικότατη θέση.

Εκουαδόρ: Μπαγκέρα, Αρόγιο, Εράσο (67′ Μίλντα), Βάλτερ Αγιόβι, Ρεάσκο, Τσέκα, Σαριτάμα, Μέντες (83′ Καλντερόν), Νομπόα (74′ Καστίγιο), Μπενίτες, Χαϊμέ Αγιόβι

Ελλάδα: Κοτσόλης, Μανιάτης (89′ Σπυρόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Τζιόλης, Φωτάκης (78′ Κατσουράνης), Καφές (63′ Καραγκούνης), Κονέ (63′ Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (63′ Νίνης), Μήτρογλου (64′ Αθανασιάδης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε