Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκόραρε ο Μπέλεκ, προβλημάτισε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Ένωση στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας της με την Ραντ, δείχνοντας ακόμη μία φορά ότι έχει δρόμο μπροστά της κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Η ΑΕΚ σε ακόμη ένα ματς είχε χτυπητές αδυναμίες στο δημιουργικό παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον έδειξε αρκετά συμπαγής στην άμυνα. Μοναδική εξαίρεση η φάση του 22΄όταν ο Αραμπατζής έκανε λάθος εκτίμηση και ο Στοϊκοβιτς άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση της Ένωσης ήρθε 11 λεπτά αργότερα με τον Μπέλεκ να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΚ, με όμορφη κεφαλιά από σέντρα του Καράμπελα.

Οι πολλές αλλαγές του Χιμένεθ στο δεύτερο μέρος επηρέασαν την ΑΕΚ που έκανε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και μπήκε σε κίνδυνο σε αρκετές περιπτώσεις.

Στο 86′ ο Σιαλμάς θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Παντελή Καφέ.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καράμπελας (43′ Εγγλέζου), Δέλλας (62′ Χέλγκασον), Μανωλάς (74′ Αγκιριμπά), Γεωργέας (52′ Κοντοές), Μάκος (52′ Καφές), Γκέντσογλου (74′ Κατσέτης), Γκούντγιονσεν (52′ Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος (57′ Λεονάρντο), Χοσέ Κάρλος (66′ Κλωναρίδης), Μπέλεκ (57′ Νικόλτσης)

ΡΑΝΤ (Σλάβκο Πέροβιτς): Ντανίλοβιτς, Κόσοριτς, Λάγιοβιτς, Μίτροβιτς, Πέκοβιτς, Μιλοβόγεβιτς, Στανόγιεβιτς, Πέροβιτς, Στοίκοβιτς, Άντριτς, Κόλιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε