Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ο Κουτρουμπής

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιώργο Κουτρουμπή η ΑΕΚ επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών.

Το ντεμπούτο του Κουτρουμπή με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν ιδανικό. Ο νεαρός αμυντικός ήταν θετικότατος στις επεμβάσεις του στην άμυνα ενώ σημείωσε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ρυθμού σε όλη τη διάρκεια του ματς και έχασε ευκαιρίες με τους Κουρέλλα και Σιαλμά πριν ο Κουτρουμπής ανοίξει το σκορ.

Ο πρώην αμυντικός της Καλλιθέας εκμεταλλέυτηκε κόρνερ του Λαγού και με κεφαλιά στο 43′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές και όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε. Η Ένωση κράτησε με ευκολία το υπέρ της 1-0 ως το τέλος χωρίς να απειληθεί.

Ηρακλής Ψαχνών: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Τάουερ, Ντελέκος, Λιώσης, Ογτροντνικ, Σέγκος, Οκόνγκ, Σπανός

Στο β’ μέρος έπαιξαν: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρούτσης, Γέσιτς, Πακόνγκ, Τζάκης, Τσατσαρώνης, Λούσιο Μέντες, Μπακομήτρος, Σίγκμπο, Ντελέκος

ΑΕΚ: Αραμπατζής (46′ Κωνσταντόπουλος), Αρκούδας (87′ Ματεντζίδης), Λαγός (83′ Νικολόπουλος), Κουτρουμπής (87′ Β’ Βλάχος), Γιάγκο (87′ Τσαμουρλίδης), Ρίκκα (77′ Φέτσης), Κοτσαρίδης, Γροντής (46′ Παπαδημητρίου), Κουρέλλας (69′ Καλογέρης), Παυλής (70′ Σταματής), Σιαλμάς (77′ Φροξυλιάς)

Κοντοές: Δεν έβρισα ποτέ τον Βλάχο

Θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο Σιαλμάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε