Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Σκορπίζει τρόμο” η Ολλανδία – Ανησυχία για Ρόμπεν

Οι Ολλανδοί πανηγυρίζουν ένα από τα έξι γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Ουγγαρία
Οι Ολλανδοί πανηγυρίζουν ένα από τα έξι γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Ουγγαρία, ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Οράνιε τιμώρησαν έξι φορές του Ούγγρους που έκαναν το λάθος να προηγηθούν αλλά ο τραυματισμός του Ρόμπεν “πάγωσε” τα χαμόγελα. Δείτε τα 7 γκολ του αγώνα.

12 γκολ στα τρία φιλικά προετοιμασίας της έχει σημειώσει η Ολλανδία και δείχνει ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή.

Στην πρόβα τζενεράλε της κόντρα στην Ουγγαρία στο Άμστερνταμ, σημείωσε έξι τέρματα αλλά λίγο πριν το τέλος ο Άριεν Ρόμπεν αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο σκορπώντας ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με τον Τζούτζακ στο 6′ αλλά στη συνέχεια παραδόθηκαν στις διαθέσεις των Ολλανδών. Στο 22’ ο Φαν Πέρσι ισοφάρισε ενώ στο δεύτερο μέρος ξέσπασε.Ο Σνάιντερ στο 56’,ο Ρόμπεν στο 64′ και στο 78’, ο Φαν Μπόμελ στο 71′ και ο Ελία στο 74’& ολοκήρωσαν τον θρίαμβο των Οράνιε.

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Χάιτινγκα (61′ Όιερ), Ματάισεν, Φαν Μπρόνχοστ, Φαν Μπόμελ (79′ Ντε Ζέου), Κούιτ (46′ Ρόμπεν), Ντε Γιονγκ, Φαν Πέρσι (68′ Χούντελαρ), Σνάιντερ (73′ Ελία), Φαν Ντερ Φάαρτ (80′ Αφελάι).

 

Ουγγαρία: Φίλοπ, Μπόντναρ, Βάντσακ, Γιούχαζ, Ζέλεσι, Μπόντορ (76′ Λάτσκο), Ντζούντζακ, Χόρβαθ (80′ Βαντόζ), Τόοργκελε (57′ Έλεκ), Πρίσκιν, Χούζτι (68′ Λάζοκ).

Ο Ρόμπεν πάντως αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και ο προπονητής του, Φαν Μαρβάικ δεν έκρυψε την ανησυχία του.

Όλοι οι Ολλανδοί ανησύχησαν για τον τραυματισμό του Ρόμπεν, ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο άσος της Μπάγερν θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε