Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Σκούπισε” το Μαρούσι ο Ολυμπιακός

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν οι παίκτες του Ολυμπιακού κυρίως2 στο πρώτο ημίχρονο
Πλούσιο θέαμα προσέφεραν οι παίκτες του Ολυμπιακού κυρίως2 στο πρώτο ημίχρονο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Α1 μπάσκετ επικρατώντας και στο τρίτο ματς του Αμαρουσίου με  89-77.

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκαναν μία δυνατή προπόνηση ενόψει του πρώτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 21.45.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα με τρεις κοντούς που θα του χρειαστούν αφού υπάρχει κίνδυνος στους αγώνες απέναντι στον Παναθηναϊκό να μην έχει τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακό έτρεξε πολύ, εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή άμυνα που έπαιξαν στην περιφέρεια οι Πεν, Μπέβερλι και πήρε διαφορά ασφαλείας.

Από εκεί και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων και επέτρεψε στο Μαρούσι να μειώσει το σκορ, χωρίς όμως ποτέ να γίνει πραγματικά απειλητικό.

Το τελικό 89-77 έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό και το Μαρούσι στη μάχη της τρίτης θέσης που θα δώσει, λογικά, με τον Πανελλήνιο.

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 4, Πεν 7, Τσίλντρες 14, Βούισιτς 6, Παπανικολάου, Μπουρούσης 8, Μπέβερλι 15, Κλέιζα 12, Μαυροκεφαλίδης 13, Τεόντοσιτς, Σλούκας, Σχορτσανίτης 10

Μαρούσι: Κουμπούρας 6, Κις 9, Λούκας 16, Πελεκάνος 11, Μπατής 2, Χόμαν 6, Νάτζφεϊ 4, Μαυροειδής 14, Καλάθης 3, Κένταλ, Καϊμακόγλου 4, Αριγκμπάμπου 2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε