Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σο: Ευχαριστώ τον κύριο Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χαρούμενος για το γεγονός πως συνδύασε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με γκολ δήλωσε ο Πάπε Σο που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πάπε Σο μετά το τέλος του αγώνα με την Προοδευτική:

Πως νιώθεις που συνδύασες την επιστροφή σου με γκολ; «Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα, διότι για πολύ καιρό δεν μπορούσα να παίξω. Δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν. Επίσης, δεν θα ξεχάσω και θα ευχαριστήσω τον κύριο Φερέιρα, που ήταν στην ομάδα μέχρι πριν λίγο. Δεν θα ξεχάσω ότι αυτός με έφερε και εκείνος επέμενε για να βρίσκομαι εδώ».

Σε δυσκόλεψε το βαρύ γήπεδο; «Υπήρχε πάρα πολύ νερό. Προσπάθησα να κάνω κάποιες φάσεις, αλλά δεν μου βγήκαν. Είδατε πως ήταν. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, δώσαμε το μάξιμουμ».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο πρώτος σας στόχος; «Στόχος μας είναι να νικάμε όσο το δυνατόν περισσότερο και αν είναι εφικτό, να πάρουμε τον τίτλο».

Πέφτεις πάνω στα μεγάλα παιχνίδια. Ανυπομονείς για το ντέρμπι; «Ναι, το περιμένω. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά ας μην ξεχνά ότι ο Παναθηναϊκός είναι το ίδιο».

Σο-ου Φορναρόλι στο βούρκο – Ιδανικό βράδυ για τον Παναθηναϊκό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε