Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Σο: “Μου ζήτησαν να φωτογραφηθώ γυμνός με το σάντουιτς”

Σο: “Μου ζήτησαν να φωτογραφηθώ γυμνός με το σάντουιτς”

Δεν έχει ακόμη τελειώσει ακόμα το σήριαλ με τον Γουέιν Σο. Ο υπέρβαρος πρώην-πλέον- τερματοφύλακας της Σάτον, που το σάντουιτς που έτρωγε στον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Αρσεναλ, έγινε η αιτία της απομάκρυνσής του από την ομάδα, τώρα θα μπορούσε να γίνει…μοντέλο.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, ο 45χρονος τερματοφύλακας δέχθηκε πρόταση να ποζάρει γυμνός. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος: “Φαίνεται ότι είμαι ένας τύπος που οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν. Μία εφημερίδα με ρώτησε ένα μπορώ να φωτογραφηθώ γυμνός, με εξαίρεση να φοράω μόνο τα γάντια. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος για την απάντηση που θα δώσω Αυτή είναι το πιο τρελό πράγμα που συνέβη ποτέ σε μένα”.
 

Η κρεατόπιτα που καταβρόχθισε σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη έχει κοστίσει ακριβά στο Σο, αφού μετά το ματς αποκαλύφθηκε ότι συνδέεται με ένα στοίχημα ενός γραφείου, που έδινε προς στοιχηματισμό 8-1 την πιθανότητα, ο τερματοφύλακας να έτρωγε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Σάτον τον έδιωξε και ο ίδιος αντιμετωπίζει μια έρευνα από την αγγλική ομοσπονδία.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε