Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σο: Βαρύ το έμβλημα του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πάπε Σο εξήγησε τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού αλλά και στον Φάμπρι.

Ο Πάπε Σο μίλησε στην κάμερα της NOVA…

Για την νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής:
Όπως έχω ήδη πει, κάθε φορά προσπαθώ για το μάξιμουμ. Αναφορικά με το ντέρμπι, ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε μπει πραγματικά στον αγώνα. Τώρα προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Δεν είναι εύκολο, όπως και κάθε άλλη φορά είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Κέρκυρα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού:
Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, γιατί ήμουν τραυματίας. Όμως με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και οι γιατροί… Πλέον αποκτώ αγωνιστικό ρυθμό και αισθάνομαι καλά και στην ομάδα.

Για την Εθνική Σενεγάλης και την πιθανότητα επιστροφής στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα:
Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την Εθνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι την ομάδα μου, τον σύλλογο μου. Δεν σκέφτομαι την Εθνική. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, να αποδείξω στον αγωνιστικό χώρο την ικανότητα μου και αυτό μετά θα έρθει μόνο του.

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε επί της ΑΕΚ και την κίνηση να δείξει το σήμα του Παναθηναϊκού:
Όντως η επιτυχία του δεύτερου γκολ ήταν σημαντική, διότι αυτό ελευθέρωσε την ομάδα. Όταν σημειώνω κάποιο γκολ, έτσι κάνω πάντοτε. Διότι το έμβλημα του Παναθηναϊκού, είναι ένα βαρύ έμβλημα. Και αυτό το κάνω πάντοτε, διότι αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος κάθε φορά που σκοράρω για το Τριφύλλι.

Για το αν ετοιμάζει και στο μέλλον ανάλογους πανηγυρισμούς:
Γιατί όχι; Άλλωστε εκτός από εμένα υπάρχει ο Σισοκό και ο μεγάλος μας αδερφός, ο Μπουμσόνγκ. Γιατί όχι;

Για τις δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα:
Η αλήθεια είναι ότι αρχίζουμε και ξανακερδίζουμε αυτοπεποίθηση και είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που δεν είχαμε σερί νικών. Στο επόμενο αγώνα λοιπόν, θα κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε.

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα:
Κοιτάξτε, αν θεωρήσουμε ότι κρύβονται κίνδυνοι, τότε θα έρθουν οι κίνδυνοι. Εμείς θα παίξουμε όπως παίζουμε συνήθως και θα κάνουμε το μάξιμουμ, ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το αν μπορεί να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός σε υψηλά στάνταρ απόδοσης:
Γιατί όχι; Βεβαίως. Εμείς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Αυτό είναι…

Για τον Φάμπρι και τα στοιχεία που έχει περάσει στην ομάδα, σε σχέση με τους προηγούμενους προπονητές:
Είναι και ο παράγων τύχη. Γιατί και οι προηγούμενοι προπονητές από τον κ. Φάμπρι, ήταν επίσης πολύ καλοί προπονητές. Το ίδιο και ο κ. Φάμπρι, ο οποίος μιλάει με τους παίκτες, όπως έκαναν και οι προηγούμενοι προπονητές. Και μην ξεχνάμε ότι από ένα σημείο και μετά, εμείς παίζουμε, δεν παίζει ο προπονητής. Εμείς είμαστε στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες.

Για τα πλέι οφ και αν θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός:
Ουσιαστικά αυτός είναι ο στόχος μας. Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους αγώνες και όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Και ουσιαστικά να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, να μην χάνουμε με απώτερο σκοπό να μπούμε στα πλέι οφ.

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα:
Όπως λέω πάντοτε οι φίλαθλοι αγαπούν την ομάδα, όπως και εγώ. Υποστηρίζουν την ομάδα, όπως και εγώ. Και εμείς οι παίκτες το ίδιο. Όλοι μαζί αγαπάμε αυτόν τον σύλλογο και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, μαζί και με την βοήθεια των φιλάθλων μας.

Πήραν το… πριμ στον Παναθηναϊκό – Τα πλάνα του Φάμπρι

Ανοίγει τα… χαρτιά του στη “Συμμαχία” ο Αλαφούζος

Μήνυμα από “Θύρα 13” προς Βαρδινογιάννη

Φάμπρι: Κανένα φόβο για αντίπαλο, μόνο σεβασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε