Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό Ρέτσου! Έκλαιγαν οι παίκτες – Συγκλονιστικές εικόνες

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

– Εφιαλτικό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού
– Ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε σοβαρά σε μία ανύποπτη φάση κι έπεσε σχεδόν αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο
– “Πάγωσαν” συμπαίκτες κι αντίπαλοι
– “Για μια στιγμή πίστεψα ότι θα τον χάναμε”, δήλωσε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”
– Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτες του
– Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο νεαρός Έλληνας αμυντικός, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του
– Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της αυστριακής Βάτενς

Δραματικό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βάτενς, άπαντες “πάγωσαν”, βλέποντας τον νεαρό Παναγιώτη Ρέτσο να πέφτει σχεδόν αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός των Πειραιωτών, στην προσπάθεια του να σκοράρει με το κεφάλι, δέχθηκε ακούσιο χτύπημα από αντίπαλο κι έπεσε πολύ άσχημα στο χορτάρι. Τα δάχτυλα του γύρισαν προς τα μέσα, με τους υπόλοιπους παίκτες να καλούν σοκαρισμένοι άμεσα σε βοήθεια.

Οι γιατροί του Ολυμπιακού έδρασαν αποτελεσματικά και κατάφεραν άμεσα να τον επαναφέρουν. Μέχρι να ανακτήσει τις αισθήσεις του ο Ρέτσος, ο πάγκος του Ολυμπιακού έζησε δραματικές στιγμές. Ο Γιαννιώτας ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ο Μπουχαλάκης έκανε την προσευχή του.

Στον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε κολάρο, πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Λίγη ώρα μετά τη… λαχτάρα, εμφανίστηκαν τα πρώτα χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αισθάνεται πια πολύ καλύτερα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας του. Οι εξετάσεις που έκανε ήταν “καθαρές” κι αποφασίσθηκε, μάλιστα, τι δεν χρειάζεται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Μετά από λίγο, πήρε εξιτήριο κι επίστρεψε στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού.

“Φοβηθήκαμε πολύ για τα χειρότερα, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση. Για κάποια στιγμή πίστευα ότι θα τον χάναμε. Έχασε τις αισθήσεις του, αλλά μόνο για μια στιγμή. Τώρα, έχει επαφή με το περιβάλλον. Θα πάει στο νοσοκομείο για να τον εξετάσουν καλύτερο και να δούμε τι συνέβη.

Αυτό μας προκάλεσε τρόμο και πολύ άσχημα συναισθήματα. Αυτός που έπρεπε να κρατήσει τη ψυχραιμία του ήταν ο γιατρός και το έκανε. Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Οι σκέψεις μας είναι με τον Παναγιώτη. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης και είμαστε στο πλευρό του. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί”, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών του Ολυμπιακού:

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βάτενς (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αυστρίας) με 2-0. Σκόρερ για την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι, η οποία άρεσε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της, ήταν οι Βέργος (28′) και Μεγαρίτης (58′).

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (α’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς, Κασάμι, Μανθάτης, Βρουσάι, Βέργος.

Ολυμπιακός (β’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Τόλι, Ρισβάνης, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Μάριν, Μεγαρίτης, Ντουμάνης, Σεμπά.

Βάτενς (Τόμας Σιλμπερμπεργκερ): Οσβαλντ, Στάινλενχερ, Κούγκανικ, Νιντσνάντερ, Τόπλιτς, Σνεμπάουερ, Κέκετς, Γιούρντικ, Κόβατσεκ, Τσιμερχόφερ, Ντομίνγκες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε