Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σόλιντ: Έχω επαφές με τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νορβηγός τεχνικός επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του με τους ερυθρόλευκους και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο Τροντ Σόλιντ είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Νορβηγός που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, μιλώντας σε ραδιόφωνο του Βελγίου είπε:

“Ναι, έχω επαφές με τον Ολυμπιακό και πραγματικά είναι τιμητικό για μένα που υπάρχει ενδιαφέρον. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας με καλύπτουν αρκετά, όμως έχω συμβόλαιο ακόμα με τη Γάνδη. Η ομάδα μου έχει τον πρώτο λόγο και θα έχω πολύ σύντομα ένα κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον μου. Πιστεύω, πάντως, πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να βρεθώ στον πάγκο, όμως τον πρώτο λόγο έχει η Γάνδη. Θα δείξει.”

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και με την περίπτωση Κούπερ. Ο μάνατζερ του Αργεντινού, Αλεχάντρο Καμάνιο, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα συζητήσει για την ανανέσωση του συμβολαίου του Ιμπαγάσα αλλά και για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε