Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σο-ου Φορναρόλι στο βούρκο – Ιδανικό βράδυ για τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Φορναρόλι να σκοράρει μετά από 19 μήνες (δις) και τον Σο να βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 της Προοδευτικής και προκρίθηκε από τώρα στους “16” Κυπέλλου. Βούρκος το Ολυμπιακού Στάδιο από την έντονη βροχόπτωση που οδήγησε στην διακοπή του ματς για 30 λεπτά.

Οι “πράσινοι” είχαν από το πρώτο λεπτό τα ηνία της αναμέτρησης, ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν 44 λεπτά για να ανοίξει το σκορ. Ο Φορναρόλι εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση της άμυνας της Προοδευτικής και με ωραία προσπάθεια βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα μετά από 19 μήνες! Μάλιστα, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Παναθηναϊκός απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στην εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η βροχόπτωση έγινε έντονη και η κατάσταση θύμιζε περισσότερο αγώνα πόλο. Ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με λίμνη και αυτός ήταν ο λόγος που η Προοδευτική δεν μείωσε στο 59΄ όταν ο Βασιλάκος να πλασάρει αλλά τη μπάλα να σταματάει λίγο πριν την γραμμή. Πέντε λεπτά αργότερα η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο ευνόησε για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό όταν από την μακρινή μπαλιά του Τριαναταφυλλόπουλου η μπάλα σταμάτησε μπροστά στον Φορναρόλι και εκείνος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 64΄ο Πάπε Σο έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ενώ δέκα λεπτά μετά ο διαιτητής αποφάσισε την διακοπή καθώς πλέον δεν γινόταν να παιχτεί ούτε στο ελάχιστο ποδόσφαιρο. Μόλις η κατάσταση βελτιώθηκε, μετά από 30 λεπτά, το ματς συνεχίστηκε με τον Σο να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (83΄).

Οι “πράσινοι” έχασαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ωστόσο ουσιαστικά “κλείδωσαν” την πρόκριση για τους “16” του κυπέλλου. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει αρκετούς λόγους να χαμογελάει καθώς οι παίκτες που χρησιμοποίησε και δεν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που πήραν.

Παναθηναϊκός (Χουάν Ρότσα): Κοτσόλης, Χουχούμης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο (64’ Σο), Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος (80’ Δώνης), Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι (84’ Αποστολόπουλος), Πετρόπουλος 

Προοδευτική:
 Μουκέας, Κολιός, Παπανικόλας, Κουσούρης, Κακαράς, Λάζουρας (66’ Χόρτσας), Μακαρονάς, Λέκκας (28’ Επιτροπάκης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος (70’ Γρίβας). 

Σο: Ευχαριστώ τον κύριο Φερέιρα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Όποιος έχει τη μύγα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε