Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σόουζα: Μιλάμε με Ολυμπιακό

Ενίσχυση από την Βραζιλία θέλει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ζίκο θέλει πολύ τον Ντιέγκο Σόουζα και ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαίωσε τις συζητήσεις.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας που έχει τα δικαιώματα του άσου της Παλμέιρας δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” : “Έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό τον Ολυμπιακό για το κόστο μεταγραφής, είτε για το 100% των δικαιωμάτων του Ντιέγκο Σόουζα, είτε για το 50% αφού έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο δανεισμού. Δεν μιλάμε απευθείας με την ελληνική ομάδα αλλά μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου. Δεν είναι μονάχα ο Ολυμπιακός που μας έχει ζητήσει πληροφορίες το τελευταίο διάστημα”.

 
Στη συνέχεια ο μάνατζερ αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες :“Σίγουρα μας ενδιαφέρει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο παραχώρησης του στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κλαμπ και η συνεχής παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί εγγύηση για την άνοδο της αξίας του Ντιέγκο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Εμείς συζητάμε και για την συνιδιοκτησία με όρους του τύπου που μπορεί να πουληθεί αυτόματα αν έρθει υπέρδιπλάσια πρόταση για να παίξει στον Ολυμπιακό για τρία-τέσσερα χρόνια και αν δεν πουληθεί σε αυτό το διάστημα να ανήκει και πάλι σε εμάς. Υπάρχουν πολλές επιλογές αν έρθει και μας προσεγγίσει επίσημα ο Ολυμπιακός. Μας έχουν ενημερώσει να περιμένουμε κάτι από την Ελλάδα εντός του μήνα”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε