Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σωτηρία από το Κατάρ για την ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Σε προχωρημένες συζητήσεις με όμιλο από το Κατάρ που θέλει να επενδύσει στην “Ένωση” φέρεται να βρίσκεται ο Σταύρος Αδαμίδης.
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει εδώ καιρό ένα σαφάρι για να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα επενδύσουν και θα βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Goalnews” μια τέτοια προσπάθεια βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο με τον Σταύρο Αδαμίδη να την χειρίζεται προσωπικά και στόχος είναι να υπάρχει μια ξεκάθαρη απόφαση από την πλευρά της εταιρείας του Κατάρ μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, όταν και ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση. Στην ΑΕΚ διέκριναν τη θετική διάθεση, διαπιστώνουν πως τα νούμερα και οι υποχρεώσεις της εταιρείας δεν «τρόμαξαν» τους ενδιάμεσους και αντιλαμβάνονται πως έχουν να κάνουν με ένα πολύ σημαντικό μέγεθος, που μπορεί να αλλάξει τα «κιτρινόμαυρα» δεδομένα.
 
Η εταιρεία από το Κατάρ εμφανίστηκε στην ΑΕΚ μέσω δύο εκπροσώπων που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Πριν επιστρέψουν στη βάση τους, πήραν όλα τα οικονομικά στοιχεία για το παρελθόν, αλλά και τις προβλέψεις για το μέλλον της ΠΑΕ.
 
Σύμφωνα, πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η πλευρά της ΑΕΚ εμφανίστηκε καλά προετοιμασμένη και παρουσίασε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Μάλιστα υπήρξε και αποστολή πρόσθετων στοιχείων με ηλεκτρονικό τρόπο τις μέρες που μεσολάβησαν.
 
Όσον αφορά τη δυναμική της εταιρίας, αυτή σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν στην “Ένωση”, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Πρόκειται για οικονομικό κολοσσό, με τεράστιο «πορτοφόλι», στο οποίο τα χρήματα που απαιτούνται για την ΠΑΕ είναι απόλυτα εφικτά. Ο στόχος τους είναι να μπουν στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα, όπου με τα νέα κοινωνικά δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν ευκαιρίες επένδυσης για αρκετούς κορυφαίους ομίλους.
 
Βέβαια, σημαντικό κίνητρο υπάρχει για τους Καταριανούς και μέσα από την επένδυση της ΑΕΚ. Σε μια εποχή που επιχειρηματίες από τη συγκεκριμένη χώρα ανοίγουν πόρτες σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, βλέπουν θετικά μια τέτοια κίνηση στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ αποτελεί μαγαζί γωνία, έχει εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους και δύο πολύ σημαντικά πρότζεκτ: το θέμα του γηπέδου, με ένα από τα σημαντικότερα «φιλέτα» της ελληνικής αγοράς (κατά κάποιες πηγές, ο όμιλος από το Κατάρ περιλαμβάνει και κατασκευαστική εταιρεία) και την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Κάθε μέρα και ένα πρόβλημα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε