Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σοβαρά επεισόδια στη Ν. Σμύρνη! “Ντου” οπαδών του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

-Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Ν. Σμύρνης
-Ολα άρχισαν έπειτα από «ντου» οπαδών του Ολυμπιακού που ήθελαν να δουν την αναμέτρηση της ομάδας του με αυτή του Πανιωνίου στο μπάσκετ γυναικών
-Τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν και ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια
-Μαρτυρίες αναφέρουν ότι υπήρξαν τραυματισμοί, αφού είδαν κάποιους με αίματα στο κεφάλι

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν από τον αγώνα μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, στο κλειστό γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Περίπου 100 οπαδοί της ομάδας του Πειραιά θέλησαν να μπουν στο γήπεδο της οδού Αρτάκης. Τα κατάφεραν περνώντας από μια ανοιχτή πόρτα και αφού συνεπλάκησαν με οπαδούς του Πανιωνίου κάθισα σε μια πλευρά της εξέδρας. Επειτα αποφασίστηκε να βγουν έξω και τότε ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματίες, καθώς αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδα κάποιους με αίματα στο κεφάλι τους.

Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα και συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο. Ο αγώνας επρόκειτο να αρχίσει στις 12.30. Οταν διαλύθηκαν οι οπαδοί και σταμάτησαν τα επεισόδια κρίθηκε ότι δεν υπήρχε φόβος να αρχίσει ο αγώνας.

Οι διαιτητές σε συνεννόηση με την Αστυνομία, ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο (από τους οπαδούς και των δύο ομάδων) και να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση χωρίς φιλάθλους. Το παιχνίδι άρχισε με καθυστέρηση μιας ώρας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε