Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Σοβαρότητα και προσοχή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του στον πάγκο της ΑΕΚ έκανε ο Νίκος Κωστένογλου που τόνισε πως ο εφησυχασμός μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στο Novasports:

Για τους στόχους της Ένωση για τη νέα χρονιά:

«Θεωρώ πως από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ και μετά η συγκομιδή των βαθμών είναι αρκετά καλή. Πάντα όμως όταν είσαι προπονητής στην ΑΕΚ πάντα κοιτάς ψηλότερα. Δεν θα πρέπει να είμαστε όμως υπερβολικοί. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια καθώς ανταποκρίθηκαν υπεύθυνα και σωστά στις υποχρεώσεις τους. Τώρα αρχίζει μια καινούρια χρονιά, εύχομαι τα οικονομικά προβλήματα να σταματήσουν να υπάρχουν καθώς οποιαδήποτε παράταση σε αυτά θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Θεωρώ πως θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς οποιοσδήποτε εφησυχασμός μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα».

Για τις διοικητικές εξελίξεις:

«Ας αφήσουμε τη διοίκηση να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, που θα είναι καταλυτικές τη δεδομένη χρονική στιγμή για την ομάδα μας».

Για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές:

«Οι τραυματίες σιγά-σιγά θα επανενταχθούν όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι κανείς έτοιμος για τον παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας:

«Αν εμείς υποτιμήσουμε τη Δόξα Δράμας, θα δείτε πως θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Είναι μια ομάδα που γίνεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως πολύ σύντομα θα δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους και θα έχει και συγκομιδή βαθμών».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας:

«Δεν θέλω να έχουμε υπερβολή στις σκέψεις μας, έχουμε δικαίωμα σε κάθε παιχνίδι να στοχεύουμε στη νίκη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έχουμε υπερβολικές φιλοδοξίες».

Για τις ευκαιρίες που δίνονται στα νέα παιδιά:

«Δόθηκαν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει σαν στόχο της την ένταξη νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, να δείξουν αυτά τα παιδιά εμπράκτως αν αξίζουν ή όχι. Αυτό θα συνεχιστεί στη διάρκεια και στους επόμενους μήνες, έτσι ώστε να το κάνουμε με τον σωστότερο τρόπο. Θα έχουμε τα χρονικά περιθώρια να το κάνουμε με τον σωστό τρόπο».

Για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ πως είναι μία από τις πιο δύσκολες κληρώσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα λόγω της έδρας, ίσως να σκέφτεται και τον περσινό αποκλεισμό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, ο ικανότερος να είναι και ο νικητής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε