Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σουηδικά ΜΜΕ: Η Γαλατά ετοιμάζει πρόταση για Μέλμπεργκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τον Τύπο της Σουηδίας, ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του τουρκικού συλλόγου.
Παρόλο που ο Όλαφ Μέλμπεργκ διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν ενδιαφέρεται να φύγει από τους “ερυθρόλευκους”, το ενδιαφέρον της Γαλατάσαρα¨δεν “σβήνει”, αλλά απ’ ότι φαίνεται… αναζωπυρώνεται!
 
Αφορμή γι’ αυτό στέκεται το παιχνίδι της εθνικής Σουηδίας με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2012 στο οποίο θα λάβει μέρος ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας.
 
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της “FotbollsExpressen.se” άνθρωπος της τουρκικής ομάδας θα παρακολουθήσει και πάλι τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο τουρκικός σύλλογος ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Σουηδού αμυντικού, η οποία μόλις ολοκληρωθεί θα αποσταλεί στον Ολυμπιακό.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση από καμία ομάδα για κάποιον παίκτη και επίσης πως δεν υπάρχει πρόθεση πουληθεί κάποιος παίκτης, εκτός κι αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε