Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Σούπα” (Χ)ωρίς αλάτι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με γκολ στις αρχές των ημιχρόνων Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Πολλές διακοπές, λίγες ευκαιρίες και 7 κίτρινες κάρτες συνέθεσαν την εικόνα του αγώνα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Επίθεση με φωτοβολίδες στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ!

Μπόλονι: Έκανα διαθήκη και τα αφήνω όλα στην κόρη μου!

Τσιώλης: Δεν στέκομαι στα συμβόλαια και είμαι στη διάθεση της διοίκησης

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κρίθηκε από δύο κεφαλιές. Ο Λαζαρίδης άνοιξε νωρίς το σκορ για τον Άρη αλλά ο Παπάζογλου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου απάντησε. Οι κίτρινοι έμειναν χωρίς εντός έδρας νίκη ενώ ο Δικέφαλος του βορρά έφυγε ικανοποιημένος με το βαθμό, μιας και είχε πολλές απουσίες βασικών παικτών.
 
Ο Άρης μπήκε φουριόζος στο ματς εκμεταλλευόμενος και την ώθηση από τον κόσμο του και αφού προειδοποίησε στο 2΄ με την κεφαλιά του Ιάκομπ που απέκρουσε ο Χαλκιάς, σκόραρε για πρώτη φόρα φέτος στο Κλεάνθης Βικελίδης.
 
Ο Λαζαρίδης με πολύ όμορφη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε… φωτιά στις εξέδρες.
 
Ο ρυθμός τους αγώνα μέχρι το 20′ ήταν καλός αλλά οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ελάχιστες. Οι πολλές διακοπές όμως λόγω των φάουλ αλλά και για να κατέβει το πανό με υβριστικό περιεχόμενο επηρέασαν τους παίκτες.
 
Ο ΠΑΟΚ μετά το 35′ ανέβασε την απόδοση του και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Η σημαντικότερη στιγμή του στο πρώτο μέρος ήρθε στο 44′ όταν ο Λαζάρ με πανέξυπνο τρόπο προσπάθησε από μακριά να νικήσει τον Βελλίδη, αλλά ο τερματοφύλακας τους Άρη έδιωξε σε κόρνερ.
 
Το δεύτερο μέρος καθυστέρησε να ξεκινήσει αφού ο Γιάχος επέμεινε να κατέβει το πανό και τελικά… δικαιώθηκε.
 
Ο Μπόλονι έριξε στη μάχη τον Ίβιτς και ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε στο γκολ. Στο 48′ ο Λαζάρ έκανε τη σέντρα και ο Παπάζογλου με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη.
 
Μετά το γκολ της ισοφάρισης το ματς… αγρίεψε. Πολλά τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι διακοπές στο ματς αλλά ελάχιστες οι ευκαιρίες.
 
Η σημαντικότερη όλων αυτή του 77ου λεπτού. Ο Ιάκομπ νίκησε στον αέρα τον Χαλκιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ.

Άρης: Βελλίδης, Παπαστεριανός (74′ Τριανταφυλλάκος) , Μίσελ, Φατί (64′ Νέτο), Σανκαρέ, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ιάκομπ, Ούμπιντες, Πρίττας, Ακόστα (50′ Καστίγιο).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Έττο, Σνάουτσνερ, Λαζάρ, Αρίας, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ (46′ Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (68′ Γεωργιάδης), Παπάζογλου (82′ Γιάννου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε