Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Σούπα” και μοιρασιά στο Περιστέρι

“Σούπα” και μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Εργοτέλης πήραν από έναν βαθμό μετά από ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις στο Περιστέρι.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, ωστόσο σταδιακά βρήκαν τα πατήματα τους με τον Ατρόμητο να απειλεί πρώτος, με τον Τσέρνι όμως να νικάει τον Τάτο στο 25΄.

Ο Εργοτέλης που ήταν πιο επικίνδυνος στο πρώτο μέρος απάντησε με τον Χαλκιαδάκη στο 25΄, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε ακόμα 2-3 αξιόλογα σουτ εκτός περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους καθώς στο 51ο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ και ο ξεχασμένος από την άμυνα του Εργοτέλη, Φυτανίδης με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ατρόμητο. Ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78΄ όταν ο Γιουσούφ μετά από ωραία προσπάθεια γύρισε τη μπάλα στην μικρή περιοχή, ο Παμλίδης έστρωσε για τον Χαλκιαδάκη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να σκοράρουν δύο λεπτά αργότερα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε κακώς για φάουλ του Τάτου στον Τσέρνι, ενώ στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Τσενάμο, Νάστος (Κιβρακίδης 83′) Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Δημούτσος (Αγκουαζί 46′), Πίτου, Τάτος (Λημνιός 83′), Ουμπίδες, Γεωργίου, Καραμάνος.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης)
: Τσέρνι, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης (Μπογκντάνοφ 64′), Χαντί (Μπαμ Μπαμ 73′), Γιουσούφ, Παμλίδης (Πίτσος 91′).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε