Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Σούπα” το… Αλογάκι – Ισόπαλες χωρίς τέρματα ΑΕΛ και Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο όμάδες προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν και τα κατάφεραν. Επί 70 λεπτά “κακοποίησαν” το ποδόσφαιρο και μόνο στο τέλος κυρίως η ΑΕΛ πάλεψε για το γκολ χωρίς όμως επιτυχία. 

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Λάρισα έχασε την ευκαιρία να ανέβει μόνο πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και έτσι μετά από 2 αγωνιστικές καμία ομάδα της Superleague – Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ δεν έχει 2 νίκες. Εντυπωσιακό ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Καβάλα παρατάχθηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και πέτυχε το στόχο της. Αποδιοργάνωσε την ΑΕΛ και με ευκολία κράτησε το μηδέν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Παπακώστα βοήθησαν τους γηπεδούχους οι οποίοι έφτασαν κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις.

Η σημαντικότερη στιγμή στον αγώνα ήταν στο 72′ όταν ο Ρομέου με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

Λάρισα: Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Τυλαρίδης, Γκέρεμι, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Βελάσκο, Κανόμπιο (55′ Μακίνουα), Μπλάζεκ (65′ Πούρι).

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Οικονόμου, Φερέιρα, Τόμασιτς, Ντιέ (90′ Θεοδωρίδης), Ντικρόκ, Ουνουάτσι (67′ Αλεξάντροβιτς), Αμπντούν, Ογκμπέτσε (46′ Βουτσίσεβιτς), Νταρσβίλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε