Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σούπερ εκπλήξεις στο Γιουρόπα Λιγκ – Την… πάτησαν τα φαβορί

 Μεγάλη εντός έδρας νίκη για την Ντιναμό Κιέβου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Η Τβέντε διέλυσε στην Ολλανδία την Ζενίτ, ενώ η Σπαρτάκ Μόσχας έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Άγιαξ. Δύσκολη νίκη για την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Διαβάστε τι έγινε σε όλα τα ματς της φάσης των «16».

 Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

 
Μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά απέκτησε η Μπενφίκα, αφού νίκησε εντός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1. Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με το εύστοχο πλασέ του Λουιντουλά. Η Μπενφίκα ισοφάρισε κόντρα στην ροή του αγώνα στο 42′ με τον Μάξι Περέιρα να «κρεμά» τον Εντέλ. Οι Πορτογάλοι πήραν την νίκη με το τέρμα του Έντερ στο 82’
 
Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι 2-0
 
Σημαντικό βήμα έκανε η Ντιναμό Κιέβου, που επικράτησε εντός έδρας της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με την προβολή τοου Αντρέι Σεφτσένκο, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 77’ από τον Γκούσεφ
 
Τβέντε-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 3-0
 
Με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Τβέντε που έκανε την μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας εντός έδρας της Ζενίτ με 3-0. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 25’ με την κεφαλιά του Ντε Γιόνγκ, ενώ ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την επανάληψη, καθώς στο 56′ ο Λάντζαατ έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 93’ ο Ντε Γιονγκ.
 
Άγιαξ-Σπάρτακ Μόσχας 0-1
 
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς επικράτησε με 1-0 επί του Άγιαξ μέσα στην «Άμστερνταμ Αρίνα». Το νικητήριο γκολ για τον «Αίαντα» πέτυχε στο 58’ ο Άλεξ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε