Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σπαλέτι: Δεν θα είναι εύκολο το ματς κόντρα στην ΑΕΚ

O προπονητής της Ζενίτ γνωρίζει την κατάσταση της ΑΕΚ αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι το ματς της Πέμπτης δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα του.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League κόντρα στην ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο παιχνίδι. Οι Έλληνες είναι πολύ καλοί με δυνατούς και τεχνίτες παίκτες. Ξέρω ότι περνούν μια δύσκολη φάση. Όμως κάθε ομάδα μπορεί να εξελιχθεί και να παίξει καλύτερα από κάθε άποψη. Στο παιχνίδι με εμάς θα έχουν μια νέα ομάδα καθώς άλλαξαν προπονητή. Θα παίξουν και θα συμπεριφερθούν αγωνιστικά διαφορετικά. Από αυτή την οπτική δεν πρέπει να δώσουμε και μεγάλη σημασία στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε η ΑΕΚ στο Europa League και νίκησε την Χάιντουκ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα.”

Για το αν φοβάται εφησυχασμό των παικτών του από το γεγονός ότι προέρχονται από θρίαμβο:
Έχω έμπειρη και ώριμη ομάδα. Οι παίκτες μου ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να σκεφτούν. Δεν είναι σωστό να πιστέψουν ότι θα είναι ένα εύκολο ματς και να πάμε στον αγώνα με τη μύτη ψηλά. Ξέρουν ότι κάθε παιχνίδι είναι μια καινούργια ιστορία. Αν θέλουν να κερδίσουν το ματς με την ΑΕΚ πρέπει να ξέρουν πιο δρόμο να ακολουθήσουν.

Για την ενδεκάδα:

Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και θα δούμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ένας παλιός γνώριμος της ΑΕΚ, ο Μπρούνο Άλβες:

“Ξέρουμε πολύ καλά τον προσεχή μας αντίπαλο και προέρχονται από νίκη στη διοργάνωση, όπως κι εμείς. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με προσοχή και σεβασμό.”


Για το ματς που είχε ηττηθεί με 5-1 η
ΑΕΚ στην Αγία Πετρούπολη για το Κύπελλο UEFA:
Θυμάμαι καλά τον αγώνα εκείνο. Η Ζενίτ ήταν ήδη από τότε δυνατή ομάδα. Δυστυχώς το αποτέλεσμα για την τότε ομάδα μου δεν ήταν καλό. Θυμάμαι πως έκανε πολύ κρύο κι υπήρχε σκοτάδι. Τώρα είμαι από την άλλη πλευρά και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε τη νίκη. Από τον καιρό που ήμουν εγώ στην ομάδα έχουν παραμείνει μόνο τρεις παίκτες. Είναι δύσκολο να μιλήσω για την τωρινή ομάδα της ΑΕΚ. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε και δεν θα ήθελα να κάνω προβλέψεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε