Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σπανός: Ο Ατρόμητος δεν προσκυνάει κανέναν

Σπανός: Ο Ατρόμητος δεν προσκυνάει κανέναν

Να ξεκαθαρίσει ότι ο Ατρόμητος δεν βρίσκεται στο άρμα κανενός θέλησε ο Γιώργος Σπανός κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας την Τετάρτη.

Αναλυτικά ο πρόεδρος των Περιστεριωτών τόνισε: “H ομάδα χρειάζεται στήριξη στα δύσκολα. Δεν θέλω να αποδοκιμάζονται οι παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά για τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να γίνει έδρα το Περιστέρι, πραγματική έδρα, να γυρίζει τα ματς.

Η ομάδα είναι αυτόνομη, είναι υγιής και δεν βρίσκεται στο άρμα κανενός. Δεν προσκυνάμε κανέναν και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Είμαστε οι πρεσβευτές της πόλης σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

*** Τα τυχερά φλουριά βρήκαν ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μπάλλας και το στέλεχος της ΠΑΕ Σπύρος Μπουλούσης.

Την παράσταση έκλεψαν δύο μαθητές του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου οι Σπύρος Κόκας και Σωτήρης Καλλιντέρης οι οποίοι έγραψαν τους στίχους και τη μουσική σε ρυθμό RnB, τραγούδι αφιερωμένο για τον Ατρόμητο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Χατζή και την πλακέτα στον γιο του εκλιπόντος Μανώλη παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός.

Το βραβείο πιστού φιλάθλου πήραν οι Νίκος Αντωνίου και Αιμίλιος Ελ Ζερέυ οι οποίοι δεν έχουν χάσει παιχνίδι της ομάδας μας. Την τιμητική πλακέτα πρόσφεραν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης.

Το βραβείο εθελοντισμού δόθηκε στην Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για το σύνθετο έργο του που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών.

Βραβείο προόδου πήραν οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Υποδομών που συνδυάζουν ποδόσφαιρο και σπουδές. Οι Παναγιώτης Σιμιτσής (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ), Παναγιώτης Μακρής (ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ), Θωμάς Βασιλείου (ΑΣΣΟΕ ΑΘΗΝΩΝ),Μάριος Καραγιάννης (ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ).

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ανέβηκε πάνω στην πίστα του θεάτρου σύσσωμη η ομάδα του 1987-88 που κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με 17 νίκες σε 17 ματς στο Περιστέρι. Οι ποδοσφαιριστές Αριστείδης Ράικος, Τόλης Αποστόλου, Αντώνης Καραλής, Γιάννης Λιβαθηνός, Θανάσης Μάγγος, Γιώργος Αυγουστίδης,Γιώργος Βλαντής, Σταύρος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Συργκάνης, Βαγγέλης Σάμιος, Δημήτρης Σκοπελίτης, Δημήτρης Μπολάκης, Γιάννης Μπίτος, Χρήστος Τάσσης,Παναγιώτης Τομάρας, Ζαχαρίας Λαμπρόπουλος έδωσαν το παρών ενώ τιμήθηκε η μνήμη των Γιώργου Δαδίτσου και Δημήτρη Νάστου που έφυγαν από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε