Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σπανός: Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι περιμένει στην Τούμπα ο πρόεδρος του Ατρομήτου που τόνισε πως η ομάδα του είναι αουτσάιντερ, ενώ στάθηκε στα βήματα προόδου που έχει κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σπανού στον «Libero 107,4» :

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

«Δεν αγχωνόμαστε γιατί είμαστε το αουτσάιντερ. Με τον ΠΑΟΚ παίζουμε δεν παίζουμε με καμιά μικρή ομάδα. Αγωνιζόμαστε σαν αουτσάιντερ και το άγχος θα το έχει ο ΠΑΟΚ σαν φαβορί και γηπεδούχος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Εχει ικανό ρόστερ και βαριά φανέλα. Εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους. Εχουμε δείξει δείγματα γραφής ως ποιοτική ομάδα. Πιστεύω θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Εμείς έχουμε μία καλή παράδοση στην Τούμπα, πάντα τον δυσκολεύουμε. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να πάρει την πρόκριση».

Για την πορεία του Ατρομήτου

«Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι έχουμε μία συνέχεια ως ομάδα από πέρσι. Φέτος είμαστε σταθερά στην πρώτη πεντάδα. Προοδεύει η ομάδα. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που μπορεί να κυνηγήσει μία ομάδα του δικού μας βεληνεκούς. Η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πιστεύουμε στους παίκτες και θα δώσουμε το δικό μας αγώνα».

Για το θέμα της διαιτησίας

«Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα. Οταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Προσπαθούμε μεσούσης της σεζόν να αλλάξουμε πρόσωπα ανάλογα με το ποιος θα φωνάξει πιο πολύ. Αυτό γίνεται μόνιμα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ασχολούμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο με τη διαιτησία. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η διαιτησία είναι ένα ισχυρό άλλοθι για όλους. Πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Δε λέω ότι η διαιτησία δεν έχει τις πληγές της, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε