Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σπανός: Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μήτρογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο Περιστέρι ο Κώστας Μήτρογλου τονίζοντας πως “θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου:
«Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό όταν έχει πλάνο και σωστή επιλογή στελεχών. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει σοβαρή δουλειά και αυτή την τρίτη σεζόν, οι κόποι αμείβονται. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να βρισκόμαστε κοντά στην επίτευξη ενός στόχου που είχαμε θέσει, δηλαδή, να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

-Για τις πιθανότητες συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι-οφ:
«Να είμαστε ρεαλιστές. Υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία και φανέλα. Το κύριο μας πλεονέκτημα είναι η έλλειψη του άγχους. Η χρονιά πάντως από τώρα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη καθώς έχουμε φτάσει στο στόχο μας και ό,τι έρθει από εκεί και πέρα είναι καλοδεχούμενο».

-Για το οικονομικό fair-play και τα προβλήματα άλλων ομάδων:
«Στον Ατρόμητο δεν γίνονται αλόγιστε δαπάνες. Πάμε μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητές μας και εάν υπάρχει έλλειμμα καλύπτεται από εμένα. Δεν ευθύνεται μόνο η κρίση για τις ομάδες και τα οικονομικά τους προβλήματα. Κουβαλούν προβλήματα αρκετών ετών, κάποιες από αυτές. Δυστυχώς με το οικονομικό fair-play τα μηνύματά του δεν τα είχαν πάρει νωρίτερα. Γιατί βλέπετε στην ελληνική πραγματικότητα βρίσκουν οι ομάδες τρόπο να πάρουν άδεια. Σίγουρα η κρίση επιδείνωσε το πρόβλημα αλλά τα πάντα ξεκινούν από αρκετά νωρίς που οι ομάδες χαλούσαν πολλά χρήματα, πολλά περισσότερα από αυτά που έβγαζαν».

-Για την παραμονή του Δώνη:
«Η επιθυμίας μας είναι να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Πιστεύω ότι μετά το Πάσχα, γιατί έχουμε μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια, θα καθίσουμε να μιλήσουμε πρώτα με τον προπονητή μας. Πάντως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί».

-Για τους λόγους που παραμένει στο άθλημα παρά το γεγονός ότι άλλοι αποχωρούν από τις διοικήσεις των ομάδων:
«Γνωρίζετε την προϊστορία μου. Ουσιαστικά έχω γεννηθεί στα γήπεδα. Ο πατέρας μου με έβαλε στα γήπεδα από πολύ μικρό και η αγάπη που έχω για το άθλημα καθιστά δύσκολο να αποφασίσω να φύγω από αυτό».

-Για τη συμμετοχή του Τάτου και του Μήτρογλου στον τελικό:
«Δεν υπάρχει καμία δέσμευση από τον Ολυμπιακό. Και οι δύο θα παίξουν κανονικά».

-Για την επιθυμία των οπαδών να μείνει ο Μήτρογλου στον Ατρόμητο:
«Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Ανήκει στον Ολυτμπιακό ο παίκτης. Θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Σαφώς και έχουμε διάθεση να τον κρατήσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε