Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπανός: Υπάρχει πίκρα, αλλά έχουμε αλλάξει επίπεδο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου, την πρόοδο της ομάδας του και τα πλέι-οφ της Superleague.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού στον Sentra 103,3:

Για την συμμετοχή του Ατρόμητου στον τελικό: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την ομάδα και για ότι έχει πετύχει τα δύο τελευταία χρόνια που είναι σε μία ανοδική πορεία. Στον Ατρόμητο θέλουμε να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους. Ο πρώτος στόχος της σεζόν ήταν να μπούμε στα play off κα να πάρουμε ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο στόχος μας τα επόμενα χρόνια είναι να σταθεροποιήσουμε τον Ατρόμητο ψηλά.»

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να πάρει πρωτάθλημα στα επόμενα χρόνια: «Το να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει μία συνισταμένη πραγμάτων. Θέλουμε να πάρουμε την μέγιστη μαζική συσπείρωση από τον κόσμο που την έχουμε μεγάλη ανάγκη. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.»

Για την μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο σε σχέση με άλλες εποχές: «Ίσως και ο κόσμος φοβήθηκε και από τα περσινά επεισόδια και είναι και η οικονομική κρίση.»

Για τους παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου: «Κάνουμε μία δουλειά με τις ακαδημίες μας, γιατί πιστεύουμε ότι είναι το αντίδοτο στην οικονομική κρίση και κάποια στιγμή μπορείς να βγάλεις και κάποια έσοδα. Εμείς σαν ομάδα δεν έχουμε την τύχη να έχουμε πάρα πολύ κόσμο και μεγάλες χορηγίες, οπότε εμπιστευόμαστε νέα παιδιά. Κάνουμε μία παραγωγή παιδιών και είναι και άλλα που έρχονται από πίσω. Ομάδες του δικού μας βεληνεκούς μόνο κερδισμένες μπορούν να βγουν από αυτή την διαδικασία.»

Για την συμμετοχή του Ατρόμητου στα play off: «Έχει δείξει ο Ατρόμητος ότι μπορεί να κοιτάξει όλες τις ομάδες στα μάτια. Έχουμε μία καινούργια πρόκληση που λέγεται play off και θέλουμε να κερδίσουμε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο αν μπορούμε. Στόχος μας είναι να χτυπήσουμε την δεύτερη θέση, γιατί ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός.»

Για την ήττα στον τελικό: «Στο τέλος σίγουρα υπήρχε μία πίκρα. Εδικά όταν δέχεσαι ένα γκολ στο 119′ και έχεις κάνει μία προσπάθεια με τον Ολυμπιακό. Είπα στους παίκτες να σηκώσουν τα κεφάλια, έχουν αλλάξει επίπεδο την ομάδα και είμαστε ικανοποιημένοι από ότι έχουν πετύχει.»

Για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στον Γιώργο Δώνη: «Και την πρώτη χρονιά είχαμε αρκετές αγωνιστικές χωρίς να κερδίσουμε. Ήταν θέμα χρόνου με τον Γιώργο Δώνη η ομάδα να ανέβει και να έρθει στις επιτυχίες. Δίνουμε χρόνο στους προπονητές μας. Υπήρχε εμπιστοσύνη στη δουλειά του Γιώργου Δώνη και εμείς έχουμε αμειφθεί από την εμπιστοσύνη που του δείξαμε.»

Για το ότι βρίσκεται κοντά στον κόσμο της ομάδας: «Είναι τρόπος ζωής. Είμαι ένας άνθρωπος όπως οι υπόλοιποι. Θα πάμε να χαρούμε, να κλάψουμε, να διασκεδάσουμε με την ομάδα μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αφουγκραστείς και τι θέλει ο κόσμος.»

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να «σηκώσει» το βάρος του Champions League: «Η πάγια πολιτική μας είναι να κάνουμε τους προϋπολογισμούς μας με σύνεση. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ομάδας είναι ανώνυμες εταιρίες. Με προσεγμένες επιλογές θα μπορούμε να βάλουμε και στόχους και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο πρώτος στόχος ήταν η συμμετοχή στο Europa League. Δεν είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League. Αν έρθει ο συγκεκριμένος στόχος θα τον δούμε και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε