Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σπανούλης: Έχουμε χημεία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Διαβάστε τις δηλώσεις των διεθνών μετά τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

“Το πλάνο ήταν να επιτεθούμε στους ψηλούς τους, να είμαστε δυνατοί στην άμυνά μας, κάτι που δεν κάναμε, δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό είχαμε προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και κερδίσαμε την αναμέτρηση.

Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε “χημεία”. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τη “χημεία” μας. Δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε πολύ στην προετοιμασία, γιατί ενσωματωθήκαμε αμέσως έπειτα τις επίσημες υποχρεώσεις μας με τους συλλόγους μας. Οπότε προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και τη “χημεία”.

Για τη Νιγηρία που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στη νοκ άουτ φάση είπε: “Έχουμε το χρόνο να κάνουμε την ανάλυση και το σκάουτινγκ”.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

“Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος αντίπαλος σ’ αυτή τη φάση όπου είμαστε. Η Νιγηρία είναι πολύ αθλητική ομάδα και το διαπιστώσαμε και στο φιλικό που παίξαμε Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό ριμπάουντ, να κάνουμε το παιχνίδι μας, αρχίζοντας πάντα από την άμυνα”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

“Το παιχνίδι έγινε από νωρίς “run and gun” και μας έλειψαν ανάσες. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα, αλλά όταν βρήκαμε το ρυθμό μας λύσαμε αρκετά από τα προβλήματα αυτά. Παίξαμε έξυπνα, εφαρμόσαμε πράγματα στα οποία υπερέχουμε του αντιπάλου μας και κυρίως σκοράραμε. Αυτό είναι το βασικό στο μπάσκετ: Να μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Τώρα πια, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όλη η προσοχή μας στρέφεται εκεί”, τόνισε στις δηλώσεις του ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σπανούλης λαμπρός την οδηγεί! – Η Νιγηρία αντίπαλος στα προημιτελικά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε