Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σπανούλης: “Μου έδειξαν πόσο με ήθελαν”

Τους λόγους που τον οδήγήσαν στην απόφαση να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ο 28χρονος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “ερυθρολεύκων”.

“Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και το κίνητρο για μένα είναι πολύ μεγάλο. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν μου έδειξε ο Ολυμπιακός πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι. Ήθελα να το κάνω και θέλω να πετύχω”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι έπαιξε ρόλο το πλάνο ετών, που του παρουσιάστηκε από τους Πειραιώτες και το πόσο υπολογίζεται σε αυτό ο ίδιος, αλλά και η θέληση των αδελφών Αγγελόπουλων να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. “Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε και όχι μόνο φέτος, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθοριστικός. Μου είπαν πως φαντάζονται την ομάδα για τα επόμενα χρόνια και τι σχέδια έχουν, μου έδειξαν το πάθος τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και πως με φαντάζονται εμένα μέσα σ’ αυτή τους την προσπάθεια. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για ένα αθλητή”.

Τέλος, έδωσε και την απάντηση του στα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό, “Δεν έχω μιλήσει καθόλου όλο αυτό τον καιρό. Την αλήθεια τη ξέρω εγώ και η οικογένειά μου. Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και γι’ αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μετεγγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε”, κατέληξε.

Έρχεται ο Μπιέλιτσα-Διαφορά με Σάτο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε