Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σπαντάσιο: Να πάρω ευκαιρίες ή να φύγω

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βραζιλιάνος μέσος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσιάνο Σπαντάσιο στην ιστοσελίδα “prosport.ro” :

Για το πως τα πηγαίνει στον ΠΑΟΚ: “Πηγαίνω όλο και καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όμως, χάσαμε την Κυριακή (6/11) από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί νιώθω έτοιμος να βοηθήσω”.
 
Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται πολύ: “Την Κυριακή έπαιξα είκοσι λεπτά και νομίζω ότι έκανα ένα καλό παιχνίδια. Δυστυχώς, έχω παίξει λίγους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή είναι η απόφαση του προπονητή, καθώς αυτός επιλέγει το ποιος θα παίξει”.
 
Για το αν έχει υπομονή στα 30 του χρόνια: “Είμαι ακόμη νέος. Έχω τουλάχιστον πέντε χρόνια να παίξω ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι καλά. Το ότι δεν αγωνίζομαι είναι απόφαση του κ. Μπόλονι, ο οποίος πιθανώς να πιστεύει ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμος. Ήρθα στην Ελλάδα, καθώς υπήρχε μια διαφορά με την προηγούμενη μου ομάδα και αφού δεν έπαιζα, ήμουν πίσω στην προετοιμασία. Τώρα, όμως, είμαι στο 100% της κατάστασής μου και έχω συμμορφωθεί με οποιαδήποτε απόφαση, ελπίζω όμως να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να πάρω μία ευκαιρία, αλλιώς…”
 
Για το αλλιώς που είπε: “Πιθανότατα να χρειαστεί να κάνω κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση. Αν μου πουν ότι δε με χρειάζονται, τότε θα φύγω αμέσως. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε παίκτη να μην αγωνίζεται. Υπάρχει, όμως, κάτι που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση”.
 
Για το αν επέστρεφε στη Ρουμανία: “Ναι. Οποιαδήποτε στιγμή. Σκεφτόμουν το διάστημα που ήμουν εκεί και ακόμα και αν έγινα “τρελός” με όσα εξελίχθηκαν με τη Ραπίντ, δε θα σταματήσω να σκέφτομαι την επιστροφή στη Ρουμανία”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε