Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπαντάτσιο: Ήρθα στον ΠΑΟΚ με στόχο τους τίτλους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “δικέφαλου του Βορρά” αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που έχει, ενώ τόνισε πως η παρουσία του Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός:
 
Για τους στόχους του: “Ήρθα στον ΠΑΟΚ με στόχο να πάρουμε πολλές νίκες και τίτλους βοηθώντας την ομάδα να πάει πιο ψηλά”.

Για το ρόλο του στο χορτάρι: “Είμαι μεσοεπιθετικός. Πάντα προσπαθώ να βάλω, πάντα προσπαθώ να βοηθάω τους επιθετικούς. Έχω την άνεση να εκτελώ στημένες φάσεις και προσπαθώ να κάνω αυτά που ζητάει ο προπονητής. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να παίζω και αμυντικά και επιθετικά”.
 
Για τον ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του “δικεφάλου του Βορρά”: “Έπαιξε ρόλο ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Μπόλονι. Όπως και κάποιοι άλλοι που μου μίλησαν για τον ΠΑΟΚ. Περιμένω να αγωνιστώ αργότερα και στο Europa League (σ.σ. δεν πρόλαβε να δηλωθεί στη λίστα) και να βοηθήσω την ομάδα”.
 
Για τις συστάσεις που του έδωσε ο Κοστίν Λαζάρ: “Ήρθε σε επαφή μαζί μου στη Βραζιλία. Μου είπε πράγματα για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να πάρουμε τίτλους, γιατί είναι ο στόχος της ομάδας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε