Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπάθας: Ο ΠΑΟΚ ήθελε να το πάρει με προεδρικό διάταγμα!

Ο Γιάννης Σπάθας υπερασπίστηκε τον γιο του
Ο Γιάννης Σπάθας υπερασπίστηκε τον γιο του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην διαιτητής και πατέρας του Ηλία, Γιάννης Σπάθας αναφέρθηκε στην διαιτησία του γιου του στο Άρης-ΠΑΟΚ, που ξεσήκωσε τόση κουβέντα.

“Δηλώσεις γονέων εξευτελίζουν τα τέκνα”, απάντησε ο ΠΑΟΚ.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra” ο Γιάννης Σπάθας υπερασπίστηκε τον γιο του και απάντησε σε όσα του καταλογίζουν για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

 
“Η κριτική που γίνεται στον Ηλία είναι λόγω του ονόματος που κουβαλάει. Είναι κακόπιστη. Εάν τον έλεγαν αλλιώς δεν μίλαγε κανείς σήμερα. Πέρυσι ο Ηλίας δεν έπαιξε τα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Μόνο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο τέλος της σεζόν, το οποίο δεν είχε βαθμολογική σημασία. 
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έδωσαν παραδείγματα ότι είναι ευρωπαϊκές ομάδες και δεν παραπονιούνται. Το ματς του Ηλία, Εργοτέλης-Ολυμπιακός ήταν ένα ματς που ο Ολυμπιακός έχασε κατά μεγάλο ποσοστό το πρωτάθλημα. Οι Ολυμπιακοί βγήκαν και είπαν -εμείς δεν παίξαμε μπάλα και χάσαμε το ματς-. Έκανε λάθη σ’ αυτό το ματς ο Ηλίας. Ο Ολυμπιακός συμπεριφέρθηκε σαν ευρωπαϊκή ομάδα δεν έψαξε να βρει εξιλαστήριο θύμα για την ήττα του. Στο Παναθηναϊκός-Καβάλα αν βλέπαμε το ματς καρέ-καρέ ο Παναθηναϊκός θα είχε παράπονα από την διαιτησία του Ηλία, όμως δεν παραπονέθηκε. 
Εγώ θέλω ο γιος μου να κρίνεται σωστά. Δεν κρίνεται για συγκεκριμένα παιχνίδια. Απλά τον θυμούνται μετά το τέλος του αγώνα κι αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Τον ΠΑΟΚ τον έχει διαιτητεύσει ο Ηλίας κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών δέκα φορές. Συνεχίζουν λίγες ομάδες, παρά την προσπάθεια που γίνεται από την ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, να κάνουν θόρυβο για ένα παιχνίδι για να προετοιμάσουν τις επόμενες αναμετρήσεις τους. Πρέπει να κρίνουν το υιό μου με βάση την απόδοσή του κι όχι ότι είναι πατέρας του ο Γιάννης Σπάθας.

Το βρίσκετε λογικό να πυροβολείτε ένα παιδί με τόσο μίσος; Ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη δεύτερη θέση εύχομαι να βρεθεί και του χρόνου, αλλά τα πράγματα δείχνουν ότι βρίσκεται εκεί κάθε δέκα με δεκαπέντε χρόνια. Έπρεπε να βγάλουμε ελληνικό πρωτάθλημα για να του δώσουμε τον τίτλο επειδή βρίσκεται σε αυτή τη θέση; Από τη στιγμή που βρέθηκε στη δεύτερη θέση είναι όλο ανακοινώσεις. Έχουμε δει και τα λάθη που έχουν γίνει σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ακούσια κατά την άποψη μου”, δήλωσε ο Γιάννης Σπάθας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε