Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Special Olympics: Τα πρώτα μετάλλια των Ελλήνων αθλητών! ΦΩΤΟ

Η αθλήτρια της Ρυθμικής Φλώρα Βερμίσογλου στην πρώτη θέση του βάθρου
Η αθλήτρια της Ρυθμικής Φλώρα Βερμίσογλου στην πρώτη θέση του βάθρου

Με μεγάλες επιτυχίες για την Ελληνική Αποστολή συνεχίζονται οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics στο Λος Άντζελες.

Στους αγωνιστικούς χώρους και στα γήπεδα του Los Angeles, κάθε διαφορετικότητα εκτιμάται και γιορτάζεται με πανηγυρισμούς! Η μέχρι σήμερα συγκομιδή μεταλλίων της έκαναν τις καρδιές όλων να χτυπούν με υπερηφάνεια! 

Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα που έφεραν τα δικά μας παιδιά έως σήμερα, έχουν ως εξής:

Στην Κολύμβηση, η Ελληνική Ομάδα Special Olympics ανέβηκε στο βάθρο 5 φορές. Ο Δημήτρης Ριζκάλα  κατέκτησε την 1η θέση στα 100μ ύπτιο, η Βικτώρια Καλλιότζη την 2η θεση και ο Αθανάσιος Γεωργιάδης την 3η θέση, ενώ η Φαίδρα Μαρκίδη την 3η θέση στα 50μ πρόσθιο. Χρυσό Μετάλλιο και στο αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας  4 x 50m Μεικτή Ομαδική.
Ο αθλητής της κολύμβησης Ριζκάλλα Δημήτρης στην πρώτη θέση του βάθρου στο αγώνισμα 100μ ύπτιο ανδρών
Στην Ρυθμική Γυμναστική τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και στα 4 αγωνίσματα (Κορδέλα, Μπάλα, Κορίνες και στο Στεφάνι) για τις αθλήτριες:  Φλώρα Βερμίσογλου 1η θέση και στα 4 αγωνίσματα, η Ιλιάννα Συμεωνίδη 1η θέση στην Μπάλα και στην Κορδέλα και 2η θέση στις Κορίνες και στο Συνολικό Προγραμμα και η Αναστασία Θεωδορίδου 2η θέση στην Μπαλα και στην Κορίνα και 3η θέση στην Κορδέλα και στο Συνολικό. Αυριο, θα αγωνιστεί η αθλήτρια Θεοδώρα Λέρα και αναμένουμε τα αποτελέσματα.
 Η αθλήτρια της Ρυθμικής Ιλιάνα Συμεωνίδου στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
Η Φλώρα Βερμίσογλου συμμετείχε ως Ιέρεια στην Αφή της Φλόγας της Ελπίδας στις 14 Μαΐου στην Αθήνα, μαζί με την αθλήτρια Ιλιάννα Συμεωνίδη αλλά και στην ομάδα πού έφερε τη Σημαία των Αγώνων μέσα στο Coliseum Memorial κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Αγώνων!

Μεγάλες επιτυχίες και για το Άθλημα της Δυναμικής Άρσης Βαρών. Η αθλήτρια Mαρία Τριάντη κατέλαβε την 2η θέση στο Βαθύ Κάθισμα, 3η θέση στον Πάγκο, στην Άρση Θανάτου και στο Σύνολο. Ο Αθανάσιος Τριάντης 1η θέση στο Βαθύ Κάθισμα, στην Άρση Θανάτου και 2η θέση στο Σύνολο. Χρυσό Μετάλλιο και για τον Popa Laurentiu Florin και για τα 4 αγωνίσματα!
  Ο αθλητής της Άρσης Βαρών, Popa Laurentiu Florin σε μία από τις προσπάθειές του
Στο Bocce, το άθλημα των Special Olympics που απαιτεί συγκέντρωση και στρατηγική, ο αθλητής Δημήτρης Κλαμπάνης κατέκτησε την 1η θέση στο Ατομικό και ο Γιώργος Ψαράκης την 2η θέση, καταχειροκροτούμενοι από τους συμπαίκτες τους και τους θεατές.

Στον Στίβο, ο αθλητής Παναγιώτης Χονδρογιάννης κατέκτησε την 2η Θέση στην σφαίρα και ο Ηλίας Τζάθας την 3η θέση στα 200μ. 

Σημαντική επιτυχία είχε και η Ελληνική Ομάδα Special Olympics στο άθλημα του Bowling με τους αθλητές Νικόλα Κώστογλου και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου να κατακτούν την 2η θέση στο Ομαδικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε