Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Special Olympics στην Αθήνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τις 25 Ιουνίου εώς τις 4 Ιουλίου του 2011 στην Αθήνα, 7.500 αθλητές Special Olympics από 185 χώρες θα λάβουν μέρος σε 22 αθλήματα.

Σε μία τελετή στην Πλατεία Κοτζιά υπογράφηκε, την Τρίτη, το μνημόνιο ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και την οργανωτική επιτροπή των Special Olympics.

 
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής “ΑΘΗΝΑ” 2011, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, ο Τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, ο βουλευτής τού ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης και άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων, κοινωνικοί φορείς και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
 
Στο μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται: η παραχώρηση του κατασκηνωτικού χώρου του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα, για τη διαμονή αθλητών και συνοδών, η διάθεση όλων των προσφερομένων υπηρεσιών της κατασκήνωσης, η συνεργασία στον σχεδιασμό επικοινωνιακών προγραμμάτων για τη διοργάνωση, η συμβολή του Δήμου Αθηναίων στην προβολή και επιτυχία του Προγράμματος Εθελοντισμού, η από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, η διάθεση προσωπικού του Δήμου για τις ανάγκες των Παγκόσμιων Αγώνων “ΑΘΗΝΑ 2011” και η συνεργασία στην υλοποίηση του Προγράμματος “Πόλις – Αμφιτρύων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε