Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Spiegel: Θύμα της κατάρας του μπλε η Γερμανία

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος της ηλεκτρονικής έκδοσης του Spiegel. Οι Γερμανοί είναι εκτός Euro2012 και το βρήκαν από ομάδα που φοράει… μπλε!

Το βράδυ της Πέμπτης όλη η Ευρώπη ήταν… μπλε! Αλλά ο τίτλος του γερμανικού περιοδικού δεν έχει να κάνει με τις… κατάρες που ρίχνουν οι Έλληνες, σε κάθε ευκαιρία, στους Γερμανούς, δαιμονοποιώντας τους για όλα τα κακά της μοίρας τους. Το θέμα είναι καθαρά ποδοσφαιρικό!

Η νασιοναλμάνσαφτ τη γλίτωσε την πρώτη φορά που βρήκε μπροστά της ομάδα που φοράει γαλάζια (λέγε με Ελλάδα) αλλά η δεύτερη ήταν φαρμακερή.

Το χρώμα αυτή τη φορά ήταν… ατζούρι αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.

Ο τίτλος του Spiegel: «Θύμα της κατάρας του μπλε» δεν αποτυπώνει μόνο τον θρίαμβο της Ιταλίας επί της Γερμανίας. Άλλωστε ο αγωνιστικός χώρος ήταν το μοναδικό πεδίο όπου οι Γερμανοί γνώρισαν την ήττα χθες.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός νίκησε την Άνγκελα Μέρκελ στο… χορτάρι της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών. Μπλε «φοράει» κι εκείνος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ιταλοί…ξεχρέωσαν τους Γερμανούς – Ο σούπερ-Μάριο τους έστειλε τελικό

Ο Μόντι έστησε στον τοίχο τη Μέρκελ! – Νίκη της Ιταλίας στα… πέναλτι – Ολονύχτιο θρίλερ στις Βρυξέλλες, με φωνές κι εντάσεις!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε