Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπόντες για Πατέρα και αποκαλύψεις για τα μεταγραφικά από Μαρινάκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πολλές ειδήσεις προέκυψαν στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Διαβάστε τι είπε για Πατέρα, Σισέ, Κουμορτζί, Χαβίτο και τους τρεις “κλεισμένους” ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής ο Ουρτάδο – Πρώτη για Μανιάτη

“Εμείς ως Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα μας. Με τον Πατέρα δεν έχουμε, πλέον, σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση”, είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια, όμως με πιο χιουμοριστικό τόνο συμπλήρωσε:
“Οταν γύρισε ο Πατέρας, ο Παναθηναϊκός ήταν ένα βαθμό μπροστά, όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς, αν γυρίσει θα πάμε στο +11”.

Για μια ακόμη φορά μίλησε για το πόσο επιθυμούσε τον ερχομό του Ερνέστο Βαλβέρδε στο λίμάνι:
“Δεν τον πήρα επειδή μείναμε εκτός Ευρώπης. Ετσι και αλλιώς από την στιγμή που πήρα τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε θα επέστρεφε. Ηταν θέμα απόφασής μου από την πρώτη στιγμή. Συνεργαζόμαστε άψογα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σπουδαίος επαγγελματίας. Την δουλειά του την είδαμε και την πρώτη φορά που ήρθε και τώρα. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Θα μείνει πολλά χρόνια μαζί μας. Εχουμε όραμα για τον Ολυμπιακό και εγώ και αυτός. Και το όραμα αυτό δεν περιορίζεται στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων” επανέλαβε τον στόχο που έχει θέσει να μπεί “ελληνικό αίμα” στο ρόστερ της ομάδας και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα μεταγραφικά:
“Σε λίγα χρόνια να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έξι Ελληνες παίκτες. Έχουμε κλείσει ήδη τρεις για το καλοκαίρι, εκτός από τον Χαβίτο”!

Για το μπάτζετ: “Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει, αλλά εμείς δεν κάνουμε σπατάλες. Κάναμε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι γιατί η ομάδα χρειάζονταν πολύ μεγάλη ενίσχυση. Ηταν απαραίτητο. Δεν ξοδέψαμε όμως αλόγιστα. Για να ξέρετε σε επίπεδο μπάτζετ (κόστος συμβολαίων) είμαστε και λίγο πιο κάτω σε σχέση με πέρυσι”.

Για τον Σισέ: “Εδωσαν 7 εκατ. Ευρώ για να τον αγοράσουν και δύο χρόνια τώρα θα πληρώσουν και στον ίδιο περίπου 4,5 με 5 εκατ. Ευρώ. Πιστεύει κανείς από εσάς ότι ο Σισέ θα φέρει πρόταση 12 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, ώστε ο ΠΑΟ να πάρει πίσω τα λεφτά που έδωσε…”

Οι υπόλοιπες ατάκες του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Για την ΑΕΚ: Την ΑΕΚ την σέβομαι, είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ κάποια πράγματα. Μπορεί να πλακωθούν παράγοντες, παίκτες, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στα αποδυτήρια δεν πειράζουμε την αποστολή. Στο ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια, στο ματς με την ΑΕΚ, υπήρχαν μπράβοι και ένας από αυτούς επιχείρησε να προπηλακίσει τον Φουστέρ”.

Για τους Μιραλάς και Κουμορτζί:
“Τα πράγματα με τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα. Ενεργοποιούμε την οψιόν και τον παίρνουμε. Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι είναι ευχαριστημένος”. Δε νομίζω ότι θα επανέλθουμε για τον Κουμορτζί”.

Για τη βια στα γήπεδα:
“Δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και νομίζω ότι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο είναι άψογη”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε