Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σπουδαίο “διπλό” του ΠΑΟΚ…διά πυρός και σιδήρου

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν με τον Λίνο το πρώτο γκολ της ομάδας τους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Επεισόδια, καθυστέρηση μισής ώρας για την έναρξη του ματς και ένα χαμένο πέναλτι, αλλά ο “δικέφαλος του Βορρά” κατάφερε να “δραπετεύσει” από το “Πανθεσσαλικό”, επικρατώντας 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου. Μπέος: 100-200 κοπρίτες οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ευθύνες στην αστυνομία ρίχνει ο ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μπέος: 100-200 κοπρίτες οπαδοί του ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας

Το σκορ άνοιξε στο 20 λεπτό ο Λίνο, σε μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για φάουλ στον Γιακούποβιτς. Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με το πανέμορφο γκολ του Βιερίνια, στο 42ο λεπτό. Με αυτό το σκορ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε συναρπαστικές φάσεις και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Μάλιστα, γενικότερα στο ματς ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους ο Καπετάνος, ο οποίος ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος για τον Χαλκιά.

Στο 77ο λεπτό, ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, μετά το χέρι του Ζαραδούκα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαλπιγγίδης, αλλά ο Γιακούποβιτς δεν του έκανε τη χάρη και απέκρουσε τη μπάλα.

Ωστόσο, 9 λεπτά αργότερα, ο Σαλπιγγίδης ήρθε για να …διορθώσει, κατά κάποιον τρόπο, το λάθος που έκανε και σημείωσε το τελικό 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Μετά τη νίκη του, ο ΠΑΟΚ εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία, με συνέπεια να καθυστερήσει η σέντρα του αγώνα για μισή ώρα. Χρειάστηκε ακόμα και παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου και του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ, για να ηρεμήσουν τα “πνεύματα”.

Σοβαρά επεισόδια στο Βόλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε