Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σσσσ… Αρχίζει!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η ώρα για την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε. Η διοργανώτρια Νότιος Αφρική αντιμετωπίζει το Μεξικό στο Γιοχάνεσμπουργκ (17:00), για τον πρώτο όμιλο.

Στο “Soccer City” όπου θα διεξαχθεί και ο τελικός της διοργάνωσης οι “Bafana – Bafana” καλούνται να αρνηθούν για λίγες ώρες τον ρόλο του καλού οικοδεσπότη και να επικρατήσουν των Μεξικανών. Οι παίκτες του Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση που θέλει η διοργανώτρια χώρα να μη χάνει ποτέ στην πρεμιέρα και να φτάνει τουλάχιστον στη δεύτερη φάση των ομίλων.

 
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώτος που συμμετάσχει σε Μουντιάλ με 5η διαφορετική ομάδα αναμένεται να παρατάξει τους Νοιτοαφρικανούς με σχήμα 4-4-2.
 
Πιθανή ενδεκάδα: Κούνε, Γκάξα, Μασιλέλα, Κούμαλο, Μοκοένα, Τσαμπαλάλα, Πίενααρ, Μοντίσε, Σιμπάγια, Πάρκερ, Εμφέλα
 
Στην αντίπερα όχθη το Μεξικό θέλει να ξορκίσει την κατάρα που το θέλει να μένει εκτός διοργάνωσης στην φάση των “16” στα τέσσερα τελευταία Μουντιάλ που συμμετείχε. Ο Χαβιέρ Αγκίρε που γνωρίζει πως το πρώτο ματς θα είναι και το σημαντικό για την πορεία της “Ελ Τρι” στο Παγκόσμιο Κύπελλο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-3-3.
 
Πιθανή ενδεκάδα: Πέρες, Ροντρίγκες, Οσόριο, Σαλσίδο, Ακουιλάρ, Τοράδο, Μάρκες, Χουάρες, Ερνάντες, Βέλα και Ντος Σάντος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε