Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σσσσ… ο ΠΑΟ κοιμάται – Ο Ολ. Βόλου τον νίκησε ξανά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με γκολ των Σολάκη και Μάρτιν οι Θεσσαλοί απάντησαν σε αυτό του Λέτο και πήραν την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ και τρίτη φετινή επί των “πρασίνων”, αφήνοντας παράλληλα χωρίς τρίποντο τον τραγικό Παναθηναϊκό. Δείτε το βίντεο.

 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς και απείλησαν με τον Μπρέσκα στο 7΄ και τον Σολάκη στο 11΄και το 13΄. Ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο έκλεισαν στην περιοχή τους τους πράσινους. Στο 22΄ μετά από σέντρα του Ζαραδούκα ο Μάρτιν σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Τζόρβα, ενώ στο 29΄ την ίδια κατάληξη είχε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα.
 
Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 33΄, όταν ο Μπρέσκα έχασε τη μπάλα από τον Λέτο και ο Αργεντινός με δυνατό σουτ νίκησε τον Γιακούποβιτς. Το γκολ αυτό βοήθησε ψυχολογικά τους πράσινους που ισορρόπησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο οι απουσίες των Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο ήταν αισθητές από τον χώρο της μεσαίας γραμμής.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Η κεφαλιά του Μπουμσόνγκ πέρασε μόλις άουτ στο 50ο λεπτό και στη συνέχεια πήραν τα ηνία οι Βολιώτες. Στο 52΄ο Σολάκης μετά από σέντρα του Μπρέσκα έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 55΄ο Τζόρβας μπλόκαρε το σουτ του Μόνχε. Οκτώ λεπτά μετά ολοκληρώθηκε η ανατροπή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα ο Μάρτιν ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σε μία φάση πάντως που ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν εκτεθειμένος.
 
Παρά τις αλλαγές του Φερέιρα και την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, αφήνοντας τους πράσινους στην τρίτη θέση των πλέι-οφ.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
 
ΑΕΚ 8 5-1
ΠΑΟΚ 6 4-5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4 3-5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 3 3-4

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούμποβιτς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Μαρτίν, Μόνχε, Τομάς, Μπρέσκα (90′ Ψυχογιός), Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Σολάκης (75′ Ακόστα), Μητρόπουλος.
 
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Νίνης (69′ Γκοβού) , Κλέιτον (46′ Καραγκούνης), Λουίς Γκαρθία (69′ Πετρόπουλος), Λέτο, Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε