Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σσστ ξεκινάμε – Πάμε σαν άλλοτε Ελλάδα – Πολωνία (19.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Η ώρα της Εθνικής Ελλάδος έφτασε και οι διεθνείς σήμερα το απόγευμα στη Βαρσοβία θέλουν να επαναλάβουν την αρχή που έκαναν το 2004.
Τότε ήταν η διοργανώτρια Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρόναλντο, τώρα η συνδιοργανώτρια μαζί με την Ουκρανία, Πολωνία του Λεβαντόφσκι. Τότε ήταν τα παιδιά του Ότο Ρεχάγκελ, τώρα τα παιδιά του Φερνάντο Σάντος.
 
Η Εθνική ομάδα γνωρίζει καλά ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα τη βάλει σε τροχιά πρόκρισης και θα σκορπίσει απογοήτευση στους “υπερόπτες” Πολωνούς.
 
Ο Σάντος δεν αναμένεται να εγκαταλείψει το αγαπημένο του 4-3-3. Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Γκέκας έχουν εξασφαλισμένη θέση. Ο Σαμαράς αναμένεται να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης (λίγες πιθανότητες έχει ο Φορτούνης), ενώ στο δεξί άκρο Νίνης και Σαλπιγγίδης διεκδικούν φανέλα βασικού.
 
Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Στις 21.45 θα διεξαχθεί το άλλο ματς του πρώτου ομίλου, Ρωσία – Τσεχία. Και αυτό το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα του Euro στην ειδική σελίδα του NewsIt

Σάντος: Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε (VIDEO)

Καραγκούνης: Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε