Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στα Σπάτα οι οπαδοί – Κριτική Κατίδη στον Βλάχο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Περίπου 20 οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές. Retweet του Κατίδη για την θέση που τον βάζει να παίζει ο Βλάχος.

Οι πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και η τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ και περίπου 20 από αυτούς βρέθηκαν στα Σπάτα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Με το που φάνηκε το πούλμαν, φώναξαν όλους τους ποδοσφαιριστές και τον Βαγγέλη Βλάχο τονίζοντάς τους σε έντονο ύφος: 

” Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ματώνετε τη φανέλα. Δε θέλουμε να βλέπουμε αδιαφορία και δυστυχώς κάποιοι από εσάς αυτό δείχνετε. Πάθος θέλουμε να βλέπουμε. Δε ζητάμε κάτι παράλογο. Κάποιοι δεν τα δίνετε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλλον δεν ξέρετε σε ποια ομάδα παίζετε. Ξέρουμε τι δυσκολίες υπάρχουν, όπως ξέρουμε και ότι υπέυθυνη για το ότι η ομάδα έχει φτάσει σ’ αυτό το σημείο είναι η διοίκηση. Αν όμως υποβιβασθεί η ΑΕΚ να ξέρετε ότι θα σας πάρει κι εσάς η “μπάλα”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια των οπαδών της Ένωσης, οι οποίοι αποχώρησαν στη συνέχεια από το προπονητικό κέντρο.

Το κλίμα, πάντως, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έρχεται να βαρύνει πιο πολύ από την έμμεση κριτική που άσκησε ο Γιώργος Κατίδης στον προπονητή του.

 Οπαδός της ΑΕΚ με το όνομα χρήστη «Kleanthis» έκανε tweet το ακόλουθο μήνυμα: «Βαγγέλη Βλάχο μπορεί να μην φταις, αλλά έχεις έναν ποιοτικό παίκτη τον Γιώργο Κατίδη και τον πηγαινοφέρνεις δεξιά και αριστερά; Αξονα θέλει». Ο ποδοσφαιριστής κοινοποίησε και αυτός από την πλευρά του το εν λόγω μήνυμα σε μία κίνηση που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Κατίδης ανέβασε και πάλι στο Twitter ένα σχόλιο που βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αναφερόταν στο συγκεκριμένο θέμα και στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν «Έχετε απόλυτο δίκιο. Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζετε. Δεν είναι ώρα για λόγια όμως. Σέβομαι την άποψη σας. Για όλα υπάρχει ένας λόγος και ένα αλλά», έγραψε ο ποδοσφαιριστής.

Έπιασε…πάτο στην Πλατεία – Στην τελευταία θέση η ΑΕΚ! (VIDEO)

Βλάχος: Η παραίτηση είναι για τους δειλούς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε