Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στα δικαστήρια Ολυμπιακός – Γκαλέτι!

Στα δικαστήρια Ολυμπιακός – Γκαλέτι!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.09.2010 | 19:46
Πρώτη δημοσίευση: 09.09.2010 | 19:46

Άδοξο τέλος αναμένεται να έχει από τον Ολυμπιακό ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να προχωρήσουν σε καταγγελία του συμβολαίου του Αργεντινού μετά το νέο “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις.

Ο Γκαλέτι έχει πάρει ήδη 850.000 ευρώ και του προσφέρονται άλλα τόσα από την ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του (όσα δηλαδή προέβλεπε το περσινό του συμβόλαιο). Ο εκπρόσωπος του παίκτη αν και αρχικά ήθελε την εξόφληση του συμβολαίου (6 εκατ. ευρώ) μετά το ραντεβού που έγινε την Πέμπτη έπεσε στο 1 εκατ. ευρώ επιπλέον.
 
 
Η διαφορά κρίθηκε μεγάλη για να “γεφυρωθεί” και ο Ολυμπιακός πλέον θα πάει στα δικαστήρια για να λύσει τις διαφορές του με έναν παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο “λιμάνι”.
 
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
 
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθανόμενη την υποχρέωση να ενημερώσει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας αναφορικά με την υπόθεση της λύσης της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσει ο ποδοσφαιριστής την απαιτούμενη ασφάλεια και συμπαράσταση καθ' όλη τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όταν πλέον ιατρικά διαπιστώθηκε οριστικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνομίλησε με τον παίκτη προτείνοντας του μία συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς, μόλις πρόσφατα ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κ. Vicente Montes απαίτησε εκ μέρους του πελάτη του, την καταβολή του συνόλου των αποδοχών του μέχρι τις 30/06/2013, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του.

Δεδομένου ότι η παραπάνω προσέγγιση του θέματος από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς αντίθετη από την οπτική που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε το θέμα όλο αυτό το διάστημα και σε κάθε περίπτωση εκτός πραγματικότητας η Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook