Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στα… δύο η Θεσσαλονίκη – ΠΑΟΚ-Άρης (20:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δύο ομάδες που θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Μία πόλη που ζει και αναπνέει για έναν αγώνα. Απόψε το βράδυ η Θεσσαλονίκη χωρίζεται στα δύο για να παρακολουθήσει το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Τα τελευταία νέα και οι πιθανές ενδεκάδες.

Στον ΠΑΟΚ εκτός από το γόητρο θέλουν τη νίκη για να χτίσουν ένα σερί και να μείνουν σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό το μοτίβο φαίνεται πως ακολουθεί ο Γιώργος Δώνης ο οποίος αναμένεται να εμπιστευτεί την ενδεκάδα που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Ξάνθη.

Ο τεχνικός του “δικεφάλου του βορρά” μπορεί να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βιβιάν και Γκαρσία, ωστόσο μετά από καιρό έχει ξανά στην διάθεση του τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος ωστόσο θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Ο Γλύκος αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- θα ξεκινήσουν οι Λίνο, Κατσικάς, Κουμάλο, Έτο. Στον άξονα θα είναι οι Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά ο Ρομπέρ, δεξιά ο Φωτάκης, σε ελεύθερο ρόλο ο Λόρενς και φουνταριστός ο Αθανασιάδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης με πέντε βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα θέλει τη νίκη για να ανέβει μερικά… σκαλοπάτια στην κατάταξη και να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο τελευταία χρόνια οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν ηττηθεί στην Τούμπα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του ερωτηματικό ήταν η ετοιμότητα των δύο Ισπανών του ρόστερ. Ωστόσο και ο Πουλίδο και ο Αγκάνθο φώναξαν «παρών». Την τελευταία στιγμή ανησύχησε λόγω του Γκέσιου (ενοχλήσεις στο γόνατο) όμως κι αυτός έσφιξε τα δόντια εν όψει Τούμπας. Ο Τριανταφυλλάκος δεν είχε προλάβει να σταθεροποιηθεί σε κανονικό πρόγραμμα, συνεπώς δεν υπολογιζόταν. 

Έτσι, ο Άρης θα παραταχθεί σύμφωνα με όσα έχει δοκιμαστεί στη διάρκεια της εβδομάδας ως εξής: Με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, αριστερά στην άμυνα τον Ψυχογιό, δεξιά τον Καζναφέρη, στόπερ τους Παπαζαχαρία, Πουλίδο, αμυντικά χαφ τους Νταμαρλή (ή Παπαστεριανό), Κοέλιο, στα πλάγια τους Σουνά, Γιαννιώτα και τον Καπετάνο πίσω από τον Αγκάνθο. 

Το tweet του Αθανασιάδη που έβαλε φωτιά στο ντέρμπι και η επίσημη αντίδραση του Άρη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε