Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στα ημιτελικά Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Αμβούργο και Φούλαμ

Στα ημιτελικά Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Αμβούργο και Φούλαμ

Θρίαμβος της Λίβερπουλ που επικράτησε με 4-1 της Μπενφίκα στο Άνφιλντ και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ την Ατλέτικο Μαδρίτης που έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια. Εκτός έδρας νίκες και προκρίσεις για Αμβούργο και Φούλαμ.

Μπορεί στην Πρέμιερ Λιγκ να παραπαίει όμως στην Ευρώπη η φανέλα της Λίβερπουλ παραμένει βαριά. Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση οι «κόκκινοι» διέλυσαν την Μπενφίκα με 4-1 χάρη στα τέρματα των Κάιτ (28΄), Λούκας (34΄) και Τόρες (58΄,82΄). Οι «αετοί» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Καρντόσο στο 70΄.

Αντίπαλος της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ στα ημιτελικά η Ατλέτικο Μαδρίτης που έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια και πήρε την πρόκριση χάρη στο 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Μεστάγια». Οι «νυχτερίδες» πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ-πρόκριση εάν ο διαιτητής έβλεπε το πέναλτι πάνω στον Ζίγκιτς στο 83o λεπτό.

Στη Λιέγη το Αμβούργο ήταν εντυπωσιακό και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Σταντάρ επικρατώντας με 3-1. Ο Πέτριτς (20΄,35΄) και ο Γκερέρο (90΄) τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ντε Καμάργκο.

Το Αμβούργο για να πάει στον τελικό που διεξάγεται στην έδρα του θα πρέπει να ξεπεράσει της Φούλαμ. Οι «Λονδρέζοι» επικράτησαν και στην Γερμανία της Βόλφσμπουργκ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ζαμόρα στο 1ο λεπτό και αποτελούν την μεγάλη έκπληξη του θεσμού.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών (22 και 29 Απριλίου):
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ
Αμβούργο – Φούλαμ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε