Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα “κιτρινόμαυρα” ο Γεωργιάδης – “Πετάει” για Σλοβενία χωρίς Ντιόπ – Ψάχνει στην Αγγλία για σέντερ φορ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και έφτασε σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό! Με 29 παίκτες θα ταξιδέψει η Ένωση στην Σλοβενία το μεσημέρι του Σαββάτου, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ντιόπ ζήτησε και  πήρε νέα άδεια. Στην Αγγλία για επιθετικό

Η ΑΕΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Πανσερραϊκό,  η οποία έγινε αποδεκτή από τον Πέτρο Θεοδωρίδη και πλέον ο διεθνής μεσοεπιθετικός… ντύνεται στα “κιτρινόμαυρα”.

Η τρίτη απόπειρα της Ένωσης για τον Γεωργιάδη έφερε τελικά το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο “δικέφαλος” προσέφερε 350.000 ευρώ στους Σερραίους (+30.000 ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη), ποσοστό μεταπώλησης 20% σε περίπτωση μεταγραφής του, ένα φιλικό με τον Πανσερραϊκό (σ.σ. με τα έσοδα για τα «λιοντάρια») και έναν παίκτη δανεικό και πληρωμένο από την Ενωση.

Η διοίκηση των Σερραίων έκανε αποδεκτή τη νέα προσφορά και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν οριστικά. Πλέον, απομένει να μεταβεί το Σάββατο ο μάνατζερ του Γεωργιάδη στην Αθήνα και να υπάρξει και η τυπική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

 
“Πετάει” για Σλοβενία χωρίς Ντιόπ
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να πάρει μαζί του και αρκετούς νεαρούς με στόχο να δει αν και κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν.
 
Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, η οποία διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, δεν συμμετείχε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος ζήτησε και έλαβε άδεια έως την Τετάρτη λόγω προσωπικού προβλήματος.
 
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Το Σάββατο στις 15.00 η Ένωση αναχωρεί για την Βιέννη, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Moravske Toplice.
 
Η αποστολή για Σλοβενία: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δωριάδης, Αγκιρίμπα, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Γκερέιρο, Δέλλας, Εγγλέζου, Κάλα, Καράμπελας, Κάρλος, Κατσέτης, Καφές, Κλωναρίδης, Κοντοές, Λαγός, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Μανωλάς, Μπέλεκ, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Νικόλτσης, Σιαλμάς, Τσουκαλάς, Χέλγκασον.
 
Ψάχνει στην Αγγλία για σέντερ φορ
 
Στην Αγγλία βρίσκονται Άρναρ Γκρέταρσον και Γιώργος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι προσπαθούν να κλείσουν για λογαριασμό της ΑΕΚ σέντερ φορ με θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης κινούνται με… μυστικότητα. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε