Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα οικονομικά τους όρια οι “κιτρινόμαυροι”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Μπορεί η ΑΕΚ να άλλαξε προπονητή, αλλά τα μεγάλα οικονομικά της προβλήματα παραμένουν. Στα όρια της βρίσκεται η ΠΑΕ, αφού δεν προχωρά η περίπτωση της “Petit Chateau”, ενώ την ίδια ώρα ψάχνει άμεσα για 4 εκατ. ευρώ. Στη… γύρα για επενδυτές ο Αδαμίδης.
 
Στην ΚΕΔ ο Αδαμίδης… ενόψει Ολυμπιακού

Η Ένωση χρειάζεται επειγόντως ρευστό, ωστόσο είναι δύσκολο σε αυτή την οικονομική συγκυρία να βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα να τακτοποιήσει τις οφειλές της

 
Η διοίκηση αναζητεί 4 εκατ. ευρώ και από αυτά τα μισά μέχρι το τέλος του μήνα για να καλύψει τις υποχρεώσεις της (οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες, ενώ οι οφειλές προς Δημόσιο και τρίτους “τρέχουν”)
 
Ο Σταύρος Αδαμίδης υποσχέθηκε στους παίκτες πως θα λάβουν ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων από τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου και τα έσοδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά ήδη βρίσκεται στη… γύρα για επενδυτή.
 
Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Εξέδρα”, ο Αδαμίδης έχει στρέψει την προσοχή του σε δύο επενδυτικές λύσεις που θα μπορέσουν να βγάλουν την ΑΕΚ από την δεινή οικονομική θέση που βρίσκεται.
 
Η μία είναι η “Arboris Capital”, αφού ο πρόεδρος της Ένωσης φέρεται να έχει προχωρήσει σε διερευνητική επαφή και να έχει πάρει θετικά μηνύματα από τους υπεύθυνους της εταιρίας.
 
Η Arboris, η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει και στον Παναθηναϊκό, δεσμεύθηκε να επανέλθουν στους “κιτρινόμαυρους” διοικούντες την επόμενη εβδομάδα και να τους παρουσιάσουν συγκεκριμένη έγγραφη πρόταση προκειμένου να προχωρήσουν στα περαιτέρω.
 
Η δεύτερη λύση είναι ένας Έλληνας του εξωτερικού (άγνωστη η χώρα προέλευσης), ο οποίος φαίνεται θετικός στο να επενδύσει στην Ένωση ένα ποσό της τάξης των 10 εκ. ευρώ, και με το ποσό αυτό να μπει στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, με σκοπό να καταστεί μεγαλομέτοχος μέσω σχετικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε