Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη του με 3-2 επί του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού σε ένα απίστευτο ματς και μπήκε στα πλέι οφ. Ένταση κατά την άφιξη των πράσινων και ρατσιστικά συνθήματα κατά του Σισέ. Με δέκα ο Παναθηναϊκός από το 42′ και με 9 από το 78′.

Τέλος του αγώνα.

85′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μαρτίν από κοντά, μετά από σέντρα του Μπρέσκα, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Απίστευτο ματς.

83′ Σουτ του Αλβάρες λίγο άουτ.

80′ Ο Τζόρβας απέκρουσε το πέναλτι του Σαλάκη.

78′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ. Ο Γάλλος έδιωξε ως τερματοφύλακας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και ο Μάνταλος έδωσε την εσχάτη των ποινών.

66′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Σαριέγκι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σισέ από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρέσκα πλάσαρε αλλά ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ.

58′ Λουίς Γκαρσία και Σιμάο στη θέση των Λέτο, Κατσουράνη.

57′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Κατσουράνης έπιασε την κεφαλιά, ο Μαρούλης έκανε ολέθριο λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

55′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Σολάκης πάτησε στον Μπρέσκα ο οποίος με καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Τζόρβα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45′ Ένταση εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ των παικτών. Βύντρα, Ρόκας, Σολάκης και οι υπόλοιπου παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

43′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Σολάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών.

42′ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Καντέ ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μπρέσκα που έφευγε μόνος του απέναντι στον Τζόρβα και ο Μάνταλος έστειλε τον Γάλλο στα αποδυτήρια.

41′ Ο Σισέ έκανε ατομική ενέργεια αλλά από πολύ πλάγια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαρούλη

36′ Δυνατό αλλά άστοχο φάουλ του Καραγκούνη.

29′ Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Ο Λέτο έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τομάς ο οποίος είχε γυρισμένη πλάτη και μαζεμένα τα χέρια του. Ο Μάνταλος έδειξε κίτρινη στους Κατσουράνη, Λέτο για διαμαρτυρία.

24′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μαρτίν ευστόχησε και έβαλε… φωτιά στο Πανθεσσαλικό.

22′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο Μαρτίν σούταρε, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μπουμσόνγκ και ο Μάνταλος καταλογίζει το πέναλτι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σολάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής είχε διακόψει νωρίτερα, ενώ ο Σολάκης ήταν έτσι κι αλλιώς σε θέση οφσάιντ.

12′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Άλβαρες παίρνει τη θέση του τραυματία Ούμπιντες.

4′ Σουτ του Ούμπιντες, κόντραρε η μπάλα και ο Τζόρβας απέκρουσε με το ένα χέρι.

Σέντρα στον αγώνα

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και των Πατέρα-Κούγια μεταφέρθηκε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού. Πέταξαν αντικείμενα κατά την άφιξη της αποστολής ενώ τα χειρότερα ήρθαν όταν μπήκαν στο Πανθεσσαλικό οι παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έγινε αποδέκτης απαράδεκτων ρατσιστικών συνθημάτων κάτι που είχε συμβεί και σε φιλικό ματς των δύο ομάδων τον Σεμπτέμβη του 2009.

Οι συνθέσεις στο Βόλο:

Ολυμπιακός Βόλου: Μαρούλης, Ούμπιντες, Μητρόπουλος, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Σολάκης, Μαρτίν, Τομάς, Μπρέσκα, Ακόστα, Ρόκας.
 
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης.
 
Διαιτητής: Μάνταλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε