Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στα χέρια της ΕΕΑ το μέλλον του Ηρακλή

Στα χέρια της ΕΕΑ το μέλλον του Ηρακλή

Οι διοικούντες του “γηραιού” ήρθαν σε συμφωνία με τους Πόντιους Κατερίνης για την αγορά του ΑΦΜ και αν η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δώσει την έγκριση τότε ο ιστορικός σύλλογος θα επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερασιτέχνης Ηρακλής υπέγραψε προσύμφωνο με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης για την εξαγορά του ΑΦΜ και το μόνο που μένει για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League 2 είναι η έγκριση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσει η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες.

Η νέα ονομασία του συλλόγου θα είναι ΑΕΠ Ηρακλής, ενώ χρέη προέδρου θα εκτελεί ο νυν επικεφαλής της ΑΕ Ποντίων, Θόδωρος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, θα παραμείνει στην εμφάνιση το σήμα του «Γηραιού» και θα εξακολουθεί να έχει έδρα το Καυτανζόγλειο και να προπονείται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. 

Εκτός από τον κ. Θόδωρο Παπαδόπουλο στο νέο ΔΣ που θα προκύψει, θα συμμετέχουν και άλλοι τέσσερις από την ομάδα της Κατερίνης. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Ρόγκας, Μπέζας, Παπαδόπουλος και Ρούτσας. 

Το ρόστερ θα παραμείνει το ίδιο με αυτό που έχουν τώρα οι Πόντιοι Κατερίνης, χωρίς κάποιον παίκτη από τον Ηρακλή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε