Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στα χέρια της ΕΕΑ το μέλλον του Ηρακλή

Στα χέρια της ΕΕΑ το μέλλον του Ηρακλή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.01.2012 | 23:13
Πρώτη δημοσίευση: 03.01.2012 | 23:13

Οι διοικούντες του “γηραιού” ήρθαν σε συμφωνία με τους Πόντιους Κατερίνης για την αγορά του ΑΦΜ και αν η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δώσει την έγκριση τότε ο ιστορικός σύλλογος θα επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερασιτέχνης Ηρακλής υπέγραψε προσύμφωνο με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης για την εξαγορά του ΑΦΜ και το μόνο που μένει για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League 2 είναι η έγκριση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσει η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες.

Η νέα ονομασία του συλλόγου θα είναι ΑΕΠ Ηρακλής, ενώ χρέη προέδρου θα εκτελεί ο νυν επικεφαλής της ΑΕ Ποντίων, Θόδωρος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, θα παραμείνει στην εμφάνιση το σήμα του «Γηραιού» και θα εξακολουθεί να έχει έδρα το Καυτανζόγλειο και να προπονείται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. 

Εκτός από τον κ. Θόδωρο Παπαδόπουλο στο νέο ΔΣ που θα προκύψει, θα συμμετέχουν και άλλοι τέσσερις από την ομάδα της Κατερίνης. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Ρόγκας, Μπέζας, Παπαδόπουλος και Ρούτσας. 

Το ρόστερ θα παραμείνει το ίδιο με αυτό που έχουν τώρα οι Πόντιοι Κατερίνης, χωρίς κάποιον παίκτη από τον Ηρακλή.   Διαδώστε αυτό το άρθρο