Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός, Στραματσόνι: “Δεν μας σέβονται”

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

«Πυρ και μανία» με το διαιτητή της αναμέτρησης, Ντάνιελ Στεφάνσκι, ήταν μετά τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού, που αποβλήθηκε στο ημίχρονο και είδε το υπόλοιπο του αγώνα απ’ την εξέδρα, ζήτησε περισσότερο σεβασμό προς την ομάδα του από τους ρέφερι, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

«Παίξαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και είμαι ικανοποιημένος. Δεν είχαμε τον Μάρκους (Μπεργκ), ο Γιώργος (Κουτρουμπής) αγωνίστηκε με πυρετό, ενώ στη διάρκεια του παιχνιδιού χάσαμε τους Σάμπα και Ζέκα με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα μας», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων», ο οποίος παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή στο δεύτερο μέρος, καθώς όπως εξήγησε «…δεν είχαμε ενέργεια, διότι έπαιζαν παίκτες που δεν ήταν απολύτως έτοιμοι».

Στη συνέχεια πέρασε στην… επίθεση: «Και στα τρία ματς που έχουμε δώσει έως τώρα στον όμιλο ήμασταν ανταγωνιστικοί και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αλλά αξίζει σεβασμό. Όλοι κάνουν λάθος, αλλά στα τρία ματς που δώσαμε δε βλέπω σεβασμό. Ότι έγινε σε εμένα ήταν περίεργο. Με απέβαλλε στο πρώτο ημίχρονο του δευτέρου μέρους. Στο τέλος του ημιχρόνου ρώτησα γιατί άλλαξε την απόφαση. Δεν με απέβαλλε απευθείας. Ο Παναθηναϊκός αξίζει σεβασμό. Δεν τον εισέπραξα σε αυτά τα παιχνίδια», ενώ αναφερόμενος στο πρόβλημα του Ζέκα είπε: «Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του, αλλά δε γνωρίζω ακόμη το πρόβλημα».

Ως προς την φάση που σημάδεψε το ματς ανέφερε: «Προηγηθήκαμε 2-0 και η απόφαση του διαιτητή άλλαξε την ροή του αγώνα. Άλλο το 2-0 άλλο το 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου, ειδικά με δεδομένο πως δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση», τόνισε ο Στραματσόνι και κατέληξε: «Δύο δόντια έχασε ο Ζέκα κι από την άλλη η Σταντάρ πήρε την πρώτη κάρτα 7 λεπτά πριν το φινάλε. Αυτό που ζητάω, αν και δεν είναι δουλειά μου, είναι ο σεβασμός που αξίζει ο Παναθηναϊκός».

Όσον αφορά την αγκαλιά με τον Ιμπάρμπο στο πρώτο γκολ του Κολομβιανού, ο Στραματσόνι εξήγησε: «Επέστρεψε μετά από 20 μέρες κι αν στο πρόγραμμα δεν ήταν να αγωνιστεί, του ζήτησα το αντίθετο μετά την απουσία του Μπεργκ και του είπα ακόμη να δώσει το κάτι παραπάνω. Μου απάντησε ΄΄μην ανησυχείς κόουτς θα σκοράρω΄΄. Ήταν πολύ καλό δίδυμο με τον Λέτο, έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολα να παίξει δύο απαιτητικά παιχνίδια σε λίγο διάστημα. Έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε