Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάρε: Θα δώσουμε τα πάντα!

Πανέτοιμος για την πρόκληση στον πάγκο του Πανιωνίου
Πανέτοιμος για την πρόκληση στον πάγκο του Πανιωνίου, δήλωσε ο Μίκαελ Στάρε.

Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου παρουσιάστηκε επίσημα από τους “κυανέρυθρους” και μίλησε για τον “καθημερινό στόχο”, τις μεταγραφές και τη φιλοσοφία του.

Με σεμνότητα παρουσιάστηκε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ο Μίκαελ Στάρε. Ο 34χρονος Σουηδός, γνωρίστηκε από το…μηδέν με τους δημοσιογράφους, λέγοντας: 

“Με λένε Μίκαελ Στόρε είμαι 34 ετών. Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα σε ηλικία 14 χρονών. Έχω δουλέψει με παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, καθώς και με ποδοσφαιριστές από τα 10 μου σε μόνιμη βάση. Στην ΑΙΚ, αρχικά προπονούσα την ομάδα Νέων και τα τελευταία χρόνια την πρώτη ομάδα”. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο, τις πρώτες εντυπώσεις και τους στόχους: “Για μένα ο Πανιώνιος είναι πολύ σπουδαία ομάδα, όπως και όλο το κλαμπ. Σαφέστατα και εξετάζω τι βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Στην Σκανδιναβία δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες σε προπονητές. Η πρώτη εικόνα από την ομάδα είναι θετική. Ο κόσμος την αγαπάει και την υποστηρίζει. Θα δώσουμε τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων”.

Σε ερώτηση για το πώς οραματίζεται αγωνιστικά τον Πανιώνιο είπε: «Αρχικά δε θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρική τακτική ή κάτι παρόμοιο. Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός. Επτά ημέρες την εβδομάδα. Έχω ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα σας παρουσιάσω σε προσεχείς συναντήσεις μας. Γενικότερα στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με πλάνο. Θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί. Εφόσον το κάνουν αυτό με σοβαρότητα ο στόχος θα επιτευχθεί».

Όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την διαφορά φιλοσοφίας και κουλτούρας ανάμεσα στην Σουηδία και την Ελλάδα και αν είναι κάτι που τον προβληματίζει: “Αν δεν πίστευα στον εαυτό μου δεν θα βρισκόμουν εδώ”. 

Τέλος αναφέρθηκε στις μεταγραφές, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας ότι στο μυαλό του βρίσκεται και η αγορά της πατρίδας του: “Σκοπός μου είναι να έχουμε καλούς παίκτες, άνευ χρώματος και καταγωγής. Ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα και καλά στοιχεία”. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε