Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στασιμότητα για Λεντέσμα, Καστίγιο

Οι αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό δίνει παράταση στην υπόθεση Λεντέσμα
Οι αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό δίνει παράταση στην υπόθεση Λεντέσμα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς είναι δεδομένη, αλλά η αλλαγή στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού “παγώνει” προς το παρόν το θέμα.

Η ομάδα της Αργεντινής έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό, που περιλαμβάνει τόσο χρηματικό ποσό όσο και παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή της στους “ερυθρόλευκους”. Ο Λεντέσμα, ο οποίος είχε μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο της μετακίνησης του.
 
Ωστόσο, οι Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέας Νινιάδης θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν περιλαμβάνουν στα πλάνα τους τον 32χρονο Αργεντινό για να δωθεί ή όχι το “πράσινο” φως για την πώληση του. Ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο και το όνομα του παίκτη που είναι διατεθειμένη να δώσει η Μπόκα, καθώς ακούγονται αυτά των Τσάβες και Ρικέλμε.
 
Εν τω μεταξύ, δυσκολεύει η υπόθεση του Νέρι Καστίγιο, καθώς η Ντνιέπρ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη θέλει 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και αν προστεθούν σε αυτά τα άλλα 6 εκατομμύρια που ζητά η Σαχτάρ, το ποσό εκτινάσσεται σε αστρονομικά επίπεδα. Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι 750.000 ευρώ για να αποκτήσει δανεικό τον παίκτη για ενάμιση χρόνο.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε