Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στασιμότητα με Μίτσελ και οικονομική στενότητα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από την ΑΕΚ έχουν εξηγήσει στον Ισπανό μέσο πως δεν μπορούν να του προσφέρουν συμβόλαιο άνω των 350.000 ευρώ, με τον παίκτη να μη μένει ικανοποιημένος (υπάρχουν οφειλόμενα και από πέρυσι). Ο Χιμένεθ βλέπει να “κολλάει” η υπόθεση επικίνδυνα.
Σε ένα… κουραστικό σήριαλ εξελίσσεται για την Ένωση η υπόθεση της επιστροφής του Μίτσελ στην ομάδα.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει πώς και πώς τον συμπατριώτη του, εν όψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων σε δύο εβδομάδες, ωστόσο η Μπέρμιγχαμ εξακολουθεί να μην τον αποδεσμεύει.
 
Χρήματα για να αποζημιωθεί η αγγλική ομάδα δεν υπάρχουν, αφού ήδη θα πρέπει να γίνει υπέρβαση για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του παίκτη (500.000 ευρώ ετησίως, αλλά η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να τις μειώσει κι άλλο ορίζοντας υψηλά μπόνους).
 
Η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει προς το παρόν την απόκτηση ισάξιου αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Η περίπτωση του Στέφαν Άπια έχει εξεταστεί, αλλά για την ώρα η απόκτησή του είναι δύσκολη, μιας και το κασέ του ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.
 
Όλα αυτά την ώρα που τα διαρκείας έχουν κολλήσει στα 7.500 και εκρεμούν οφειλές προς τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν σε οικονομική στήριξη από τον Νίκο Νοτιά ή σε κάποια πώληση παίκτη (είτε αυτός δεν υπολογίζεται, είτε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Χιμένεθ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε